selam arkadaşlar. bugün toplanıyor musunuz? eğer öyleyse saat kaçta? bi de ben yeri tam olarak anlamadım. lunaparkı geçiyoruz....sonra?
selam arkadaşlar. bugün toplanıyor musunuz? eğer öyleyse saat kaçta? bi de ben yeri tam olarak anlamadım. lunaparkı geçiyoruz....sonra?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
lunapark tarafından adnan menderes'e girdiğinizde,doğru devam ediyorsunuz.yolun sonuna kadar devam.son tarafta hani yol yukarı doğru döner. dönmeden önce,sağda buluşuyoruz.zaten motorlarımızı görürsünüz.iftardan dolayı,saat 8 den sonra.
yanlış anlaşılma,özürr.
bu konuda tarafımdan yanlış anlaşılma olmuştur seninle alakası yok kardeş.özür.
akşama görüşürüz
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Barbudos abi.Menderesin sonuna kadar git.Yol sola doğru kıvrılırken yolun solunda büyük ihtimalle egzoslarının ışığı gözlerini alacak bir xt göreceksin
Arkadaşlarda yolun hemen diğer tarafındalar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Akşam görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sahura kalkan arkadaşlar bici nasıldı gelemedim bu hafta
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Sahura kalktım ama biciye gitmedim, biciyi bilemiyeceğim
İftardan sonra 10t vinç gelse yerimden kalkamıyorum malesef
valla ekip sağlamdı hatta murat kuyruk düzeltti,katılanların listesi
Bora ve kızı buse,muzaffer- eşi,haluk-kızı,ben-eşim,adem,zion-şirin-naime,yeni katılan barbudos gökhan,çelik gürsel,muzaffer abi fazer,muhabbet gırgır şamata gırıla gitti,zafercim sana doğan kurtarmadan vinç gönderecektim ama operatör çekirdek almaya gitmiş gelecek hafta yollarım
selam mersin mt bayramda kızımla mersine geliyoruz. (istanbul-mersin yorucu olacak ama) bayram süresince bir etkinliğiniz varsa haber verirseniz katılırım.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
hani bumudur adana mt 100 yılın iftar yemeği veriliyor ve sizden ses soluk çıkmıyor hadi canlanın biraz altı üstü 60km yol ben ceyhan ekibiyle katılyorum sonrada sizleri ceyhana davet edip bici ısmarlayacağız mazeretsiz katılmama olmaması dileğiyle selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Abi herkes bu hafta yan çiziyo,en son kendi ekibimi toplayıp gelecem o olacak
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hem gurubumuza yeni katılan arkadaşlar onlarda bizimle yol yapma keyfine varırlar değilmi sevgili iso cum selamlar
Abi büyük bi organizasyon ,keyifli olacağı garanti ve alt tarafı 60 km yol,organize olabilmek çok zor olmasa gerek ama tabi herkesin kendi tercihi,gelen gelir gelmeyen herkesin hakkını ben yerim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)