geçmiş olsun
geçmiş olsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[QUOTE=fazerr;1243636]svgili kardeşim MURAT..motorun hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsunyanlız arka kuyrugunda eyrilik var gibimi ne istersen egrilik ile ilgili bana özel mesaj atabilirsin buaralar tünellerde fareler çirit atıyor...daha öncelerde senin problemle ilgili ADAŞIM..MUZAFFER..aynı problemi..benimle halletti..bir kuş sütü eksiktii onun fikirlerinden hareket edersen KUYRUGUN HEMEN DOGRULUR senmerak etme dimi gürselciğim
Kuyruk doğrultacak arkadaşlara herzaman yol göstermeye hazırım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[QUOTE=fazerr;1243636]svgili kardeşim MURAT..motorun hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsunyanlız arka kuyrugunda eyrilik var gibimi ne istersen egrilik ile ilgili bana özel mesaj atabilirsin buaralar tünellerde fareler çirit atıyor...daha öncelerde senin problemle ilgili ADAŞIM..MUZAFFER..aynı problemi..benimle halletti..bir kuş sütü eksiktii onun fikirlerinden hareket edersen KUYRUGUN HEMEN DOGRULUR senmerak etme dimi gürselciğim
Ben kuyruğu düzeltmek için her zamanki yerde ve saatte hazır bulundum, orada bulunanlarla kuyruğu bayağı bir düzelttik. Bora Abi, Cengiz Abi, Küçük Cengiz, Ahmet hep şahitler... Ben sıramı savdım (biraz cırlazıyorum işte, tamam mı?).
oderint dum metuant
Gürsel abinin eşine acil şifalar dilerim,geçmiş olsun...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bak muratçım iyi bir kuyruk ancak arkadaşların gönlünde doğrulur bunun için önce yer mekan saat tarih ve reklam yapmamız gerekirki boşta kalan olmasın zira yarın ben görmedim duymadım demesinler doğrumu ozaman şöyle uzun bir masa sonrası gelir zaten selamlar iyi geceler bugünlük ders yeter kanımca
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydın Adana MT nin elit motırcıları
iso gecenin 3 ünde kuyruklan ne işin var senin yat uyu oğlum ya
Ekip bir gün kararlaştırıp gürselin eşine geçmiş olsuna gidelim
Murat kuyruk okadar kalın ki ne demirci nede tornacı düzeltebilir,Ama Adana MT camiası dümdüz eder emin ol Ahmet tescillendi o daha iyi bilir.
Abi ben yatar uyurum hatta hiç gelmem bile kuyruğa bilmem neye,murat abi bana özel bi kuyruk düzeltme oprasyonu yapar,abim benim gönlü bol adamdır ( hoş görmedik bi numarasını ama olsunn )
Muzaffer abi cmk tişörtün geldi,müsait olduğum bigün getiririm toplantıya yada artık sen uğrayabilirsen harika olur
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Nasıl etsek, nasıl etsek...?!!!
Nasıl etsek de düzeltsek şunu? Gidon muydu eğri olan, yoksa eksozt muydu?
Teker teker gelin, diyeceğim, ama aslında öylesi daha zor olacak galiba. Aksine herkes birlikte gelsin, yoksa özel isteklerle başedemeyeceğim. Ben en iyisi şehri terk edeyim, birkaç ay ortalıkta görülmeyeyim, belki unutursunuz...
oderint dum metuant
öyle olsun.hani banada geliyordu.ben bile senden önce üye oldum.inanmazsan bakabilirsin..gele gele 4 tane gelmiş.hadi diğer 3 üne ses çıkartmadık.biride motorla alakası olmayan birine .bora abin çok şey bilir ama zamanı gelince konuşur.
arkadaşlar,az önce çelikgürselin yanındaydım.evde tadilat olduğu için internet bağlantısı yokmuş.dolayısı ile yazdığınız son geçmiş olsun mesajlarınızı okuyamamış.benden rica etti.hepinize kendisi ve eşi adına teşekkür ediyor.bilgilerinize.
Sevgili Ahmet gelecek 10 yıl motor alacakların da kuyruğunu düzeltti sağolsun.
O kadar da korkulacak birşey yok, boş yere şehri terketme
kuyruk zaten başka türlü doğrulmazki
bu kuyruk doğrulacak başka çaresi yok.......
ilgin için teşekür ederim, en kısa zamanda teslim alacam
ben görmedim kardeş, bu sayılmaz
olurmu böyle birşey, ordan birkaç kişiyle kuyruk doğrulmaz anca beraber kanca beraber
bora bey, ne demek istiyorsunuz , şimdi alındım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[:Nasıl etsek de düzeltsek şunu? Gidon
YEMEZLER ASİL KARDEŞİM MURAT...öyle ucuz kurtulamassın..bak boracımla..ahmetimin ..ayrıca.muzafferin kuyruk doğrultması öyle basit olmadı..hem ben oruçluyum...yemeğim olacak arkasına tatlım olacak..arkasına..çayım..finalimde..DONDURMAM ONA GÖRE.aklıma gelmişken sen bana özel mesaj çek bukonuyu GİZLİİİ HALLEDELİM AGAMM.ÇOK AKILLIYIM DEGİLMİ.. ANNEM BENİ KADİR GECESİ DOĞURMUŞ..BORADA BİLİR MUZOMDA BİLİR..EH ARTIK AGAM TOP SENDE..
...
[/QUOTE]
SAKIN ÖYLE BİŞEY YAPMA..kurtulamassın ona göre..hem hayaletler heryerde görünür..benim öyle bir yetenegim varrr.NE ANASININ GÖZÜYÜM BEN ÖYLE DEGİLMİ SEVGİLİ ADAŞIM MUZOM.. KARDEŞİM BORAM ..ANLATIN
arkadaşlar pazar günü kadirlide buluşma olayına ne diyorsunuz bi yazın bakim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ben bicide yokum.15/23 çalışıyorum.akşam kadirli olayını konuşun, ben 15:30 dan sonra evde olabilirim.yani 16 dan sonra buluşma ayarlarsanız bende gelirim yoksa gideceklere iyi yolculuklar dilerim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)