Hoşgeldiniz gökhan bey toplantılarımıza ve gezilerimize katılırsanız memnun oluruz.
Hoşgeldiniz gökhan bey toplantılarımıza ve gezilerimize katılırsanız memnun oluruz.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
ya akşam üzeri bi uyumuşum ondan sonrada hortladık tabiki uyku tutmadı
Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada bu grupta kurallar silsilesi var mı? Varsa nelerdir?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Gökhan bey hoşgeldiniz,motorunuz eğer gri ise sizi gördüm bi kere,buluşmalarımıza bekleriz ( pek ben gelemesemde ) ,kalıcı ve katılımcı olmanız umudu ile....
Grup başkanı olarak bu soruya hemen cvp veriyorum...
Ehliyetiniz olsun... ( kendim için değil vallaha polisler için )
KAskınız felan zaten vardır....
Bide bizim gezilere ayıracak boş vaktinizde olursa...
Offf Dadından yenmez vallaha
Görüşmek dileğiyle..
Speedy_İso
Sineksiz pakkal
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Gürsel çok hırpalama bari konuşurken
Pazar için plan varmı?
Evettt, arkadaşlar, Pazar için plan var mı?
Gezilere katılamadığım, toplantılara da ancak arabayla iştigal ettiğim yaz aylarından sonra, nihayet benim etrafımda taşlar yerine oturuyor. Uzun tatil döneminden sonra ev halimize geri dönüyoruz, havalar serinliyor, işler rahatlıyor, ve en önemlisi motorla turlamak için sabırsızlanıyorum ( nedense?!).
Herşeye rağmen, evde durumları ayarlamadan hiçbir plana katılamıyorum, o yüzden planlarınız varsa paylaşalım...
Teşekkür ederim abi, motorla gezip tozmaktan PC'yi açmaya fırsatım olmuyor, ancak cevap verebiliyorum.
Mali, dün akşam buluştuk gerçi ama sana da teşekkür etmeliyim, adaletsizlik yapmayalım, di mi?
Arkadaşlar, ilgi ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinize daha iyilerini versin. Ben gizlice "Hayal Et"tiğim, kimselere de bahsetmediğim makineye biraz da şans ile sahip oldum, dilerim sizlerin de hayali bir gün gerçek olsun.
oderint dum metuant
bu pazar plan olsun valla veletleri ayarladık o kadar.
arkadaşlar ben yarın 15:00 da işe gidip büyük ihtimalki sabah 07:00 a kadar çalışacağımdan bu pazar yok sayın.
ama size güzel bir fikir verebilirim:
bence karataşa balık yemeye gidin deniz balığı, hem son turlarda denizide görmüş olursunuz
boş durmayın bir çok arkadaş kendini ayarlamış bu hafta için
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Ne balığı gürselim bu ramazanda, gezelim dedik
Günaydın herkese... Çarşambaları toplantılar nerede ve hangi saatte oluyor? Belirli bir yer ya da yerler mi? Yoksa bu forumda mı kararlaştırılıyor. bir toplantıya gelip kendimi göstersem, sizle yüzyüze tanışsam iyi olur sanırım. Hissedebildiğim; aranızdaki arkadaşlık ve dostluk çok sağlam. Çok nitelikli insanlar var izlenimi edindim ki bu da beni çok sevindirdi. )
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
çarşamba akşamları (ramazan dolayısı ile saat 20'den sonra )menderes bulvarının,sonunda sağda toplanıyoruz.(zaten motorları görürsünüz/lunaparkın oradan girip,su kenarından en son).yaz boyunca,açık hava,bicisi ,çayı ve hizmeti iyi olduğu için,burada toplandık.kışa bakalım ne olacak.bekleriz.sevgilerimle.
Bizim iftar toplantısı yalan oldu galiba.....
osmanıye lafını duyan kaçti
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)