bu selalaenın yanında ve o saate yaklasık en guzle domates corbası odun atesınde ve tabıkıde benım salatam gıder...muzaffer abı bu arada 4 fare olayını cozen varmı.bızmıydık kı acaba
nerde ve nezaman derseniz kendimi hazırlarım.. bekliyorum.. moto ailesine selamlar
Sabaha kadar dükkanda bekleyince ,ne yapacağımı şaşırdım,bunlarla uğraştım,nasuuu olmuşş
Kim bu ?
Bunu tanımazsanız kahrımdan ölürüm,o şimdi asker
Canım kardeşim,ailemizin eliti Olm vallaha bilerek yapmadım ama hammaddesi lateks olan bi malzemeyi andırıyon ne yalan söyleyimmm
Burun burun değil,dudağa güneşlik mübarekkk
bu sıkıntı bana neler yaptırır daha dur bakalımm
maliiiii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
çok tatlı olmuşum be yaw
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
İso photosop un tek tool unu kullanarak yaptığın girişimlerini takdir ettim.
Eline sağlık az daha uğraş
Edit..
bnde photoshopta seni insana benzetmeye çalışayım
Gerçi o derece bir photoshop bilgim yok ama..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bende böyle düşünmüştum iyi olur adanadan bu organızasyonu yapacak gönüllü arkadaş kim gürselmi yoksa
tarih konusun dada fikirler neler...Bence 14/09/2008 pazar uyar vakitte var daha
gecen seneki iftar toplantısının linki:http://www.motosiklet.net/forum/gezi...iftarda-2.html
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ulem ben adanada olacak sanim, meger osmaniyede imiş hemde ayın soni meaşdan birgün önce çoooook zor,zaten bende oruç tutmuyem evde açarım
yada iso senle tükanda top kek yerik üstüne le kola içerik iftarımısı açarık
bu pazar değilmi yaw haftayamı olacak bende bu pazara göre kendimi ayarlamıştım bence bu pazar yapalım haftaya bid aha yaparız. rövanşı gibi olur
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
iki gündür pc.arızalıydı.şimdi aldım geldim,ne muhabbetler olmuş 2 günde bee.tarih ne derseniz bana uyar.
Bana uygun olan tarihler 07.09.08 veya 21.09.08, 14.09.08 de istanbula gidiyorum o nedenle o tarihde katılamam, bizim adanada organizasyonu kim üstleniyor
sana katılıyorum aynı fikirdeym.
evet doğru biz tünelden geçmedik, aslında geçtik ama o saatlerde değil
kardeşim kendini bi tanıtsan
ne demek, tabikii gelsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
benzin lambası yanıp sönüyor acaba osmaniye ye gider gelirmi yoksa artcı olacağım
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
eee sonuç yemek olayı bu pazarmı değilmi
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Herkese selam. İsmim Gökhan. 4 yıla yakındır Adana'da yaşıyorum. Adli Tıp Uzmanı hekimim. Sun Sineması sokağındaki Adli Tıp Kurumu'nda çalışıyorum. Eşim Hülya da meslektaşım ve branşdaşım. 4 yaşında İdil ve 1,5 yaşında İpek kızlarım ailemizi tamamlıyor. 39 yaşındayım. Tayin nedeniyle İstanbul'dan geldiğimiz Adana'yı çok sevdik ve burada kaldık. Acemi tekerim ben. 4-5 yıldır yollarda imrenerek baktığım sizlere katılmak için ani çok ani bir kararla(içgüdüsel, dürtüsel neredeyse) 125 cc. bir scooter aldım 6 ay kadar önce. o günden sonra motosiklet en önde gelen uğraşım oldu. Okudum, seyrettim, kullandım durdum. Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Şehir içinde işe gidip gelirken kullandığım mini-scooterimle bir de şunu deneyeyim diyerek Devlet Karayolu'ndan Mersin'e gidip geldim bir kez. Ve nihai anın geldiğine karar vererek Honda Silverwing 600'ümü satın aldım Mehmet Bey'den (Sucular Motor). Çok çabuk alıştım ve şuna karar verdim kendi kendime oh be abi çevir git, otomatik şanzuman. )) Motosiklet netten Adana MT forumundan takip ediyorum sizleri. Siz güzel insanlarla tanışabilmek umuduyla tekrar selamlıyorum. Görüşebilmek dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)