Oh, ne ala memleket!Siz cuma günü bir guzel buluşun.Biz de vizelerle boğuşalım.
Hasan abi, seninle ve Oğuz'la da ne zamandır görüşemiyorum.Şu vizeler biter bitmez, görüşelim.
Oh, ne ala memleket!Siz cuma günü bir guzel buluşun.Biz de vizelerle boğuşalım.
Hasan abi, seninle ve Oğuz'la da ne zamandır görüşemiyorum.Şu vizeler biter bitmez, görüşelim.
cumaya toplanıyormuyuz?? vize zamanım ama molamı sizlerle kullanmak isterim
sanki çok çalışıyorum
Merhaba
Bu haftasonu yapmayı planladığım gezinin duyurusu yapılmıştır.
Ayrıntılar burada: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24588
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
cumartesi giremedik nete geziyi kaçırdık.. keşke 1 kaç gün önceden haber verilseydi, neyse bi dahaki sefere inşallah
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
ice ile aynı fikirdeyim . kaçırdığım içinde cidden üzüldüm. sağlıcakla kalın.
klasik bir mesajım olacak ama kısmet başka gezilere...
gidenlerimizle kalanlarımızla adana-mt'de şu an kaç kişiyiz acaba?
elleri görelim lütfen...
@grar ve @ice300 bana özelden iletişim bilgileriniz verin. Telefon, ad-soyad, e-mail. olası bir son dakika değişikliği veya gezi için haber verebilme durumumuz olsun. Ayrıca bu hafta size uygun bir günde tanışalım.
Görüşmek üzere.
kılıçbalığı yusuf abi, reşit ve emre... sizleri yeniden aramızda görmek isteriz. mersin motor kulübümüzü kurduk ve bu hafta sonu yapılacak olan mersin otomotiv ve motosiklet fuarında stand açıyoruz. buyurun gelin.... görüşemk dileğiyle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hasan klüpten ayrımı gezi düzenliyorsun eğer öyleyse bana özelden msj at hani gelecektin bana, kimle gelirsen gel akşamları evdeyim görüşelim konuşalım özledim tek de gelsen olur kız arkadaşınlada gelsen olur yeterki abi geliyorum de alo yap okeymi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
arkadaşlar cuma günü tanışma amaçlı toplansak diyorum. sizede uyarmı?
Cengiz abi gezi raporunda konuya cevap verdim. Ordan bakarsın abi.
@ice300 Bana uyar.
arkadaşlar gezileriniz oldugunda haberim nasıl olur.haberdar olursam gelmek isrerim,havalarda soguk ama gezi düzenliyorsunuzdur sanırım.kendinize iyy bakın, görüşmek üzere
...SIKIYSA YAKALA...
Merhaba
@gurselim70 özelden bana iletişim bilgilerini ver. Her pazar kulüp'te gezi var zaten. Ancak genelde tarihi mekan gezmeye meraklı olan 2 - 3 kişi ayrı gezi de yapıyoruz. Bazence cumartesi bir gezi yapıp pazar günüde başka bir gezi yapabiliyoruz. Kamp'a merakın varsa bahar ayından sonra arasıra kamp'lı gezilerde yaparız. Bu pazar hava güzel olacak gibi. güzel bir doğa gezisi yapabiliriz mesela Yerköprü
cuma akşamı 8 ve sonrası bana da uyar,
hasan abi haftasonu için yerköprü'ye 1 saatte filan varılır heralde,
adana'ya en yakın kar birikintisi nerdedir bilen varmı? bolu mt'deki arkadaşlara çok özendim valla, bizde götürelim kar üstünde yakalım mangalımızı atalım üstüne sucuğu... misss
motorunuz satılıkmış, scooterla takas edermsiniz anca o zaman torosların kuzey yamacına çıkabilirim
şaka bir yana, teşekkür ederim yardımınız için, bi sorum daha olacak size, nasıl gidebilirim karagöl tarafına, öncü olmak istermisiniz bana? scooterla gitmek zor olur gibime geliyo..
motorum artık yok demem gerekiyor.abiler ablalar motorumu sattım.allah izin verirse mart ayının sonlarına doğru güzel bi büyük makine ile karşınızda olacam.tabi evve allahın ziniyle.görüşmek üzere.artık bahar gezilerinde toplanır gezeriz
ya biraz uzun sürer belki ama zor olmaz. karagöl'e gitmenin 2 yolu war.
biri pozantiyi gectikten sonra alihoca koyune giden yoldan sapmak,
digeri Hasangazi'yi gecergecmez yine sol tarafa Darbogaza dönmek. Sonrasi gidebildigin yere kadar gitmek. Yol yukarilarda muhtemelen kapali olabilir.
benim bu hafta sonu calisip calismayacagim son ana kadar belli olmaz. belki pazar sabah çalışmam gerekebilir.
o yuzden sana soz vermeyim...
arkadaşlar yarın tanışma amaçlı toplanılıyormu? planlarımızı ona göre yapalım. Haber bekliyorum.
Pazar günü gezi var mı arkadaşlar? Havalar çok güzel gidiyor bu fırsatları kaçırmamak lazım....
Makine bir program varsa buradan haber verirsen iyi olur. Bu havalar kolay kolay ele geçmez.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)