arkadalar bu akşam buluşma varmı. benim önerim akşam buluşmalarını perşembe akşamına alalım. çünkü yaprak dökümü başlıyor bu akşam.
arkadalar bu akşam buluşma varmı. benim önerim akşam buluşmalarını perşembe akşamına alalım. çünkü yaprak dökümü başlıyor bu akşam.
Duydum ama gelemeyiceğim; zira iftara davet edildim ve "analı-kızlı" ile kandırıldım (hoş şu an ne deseler kanarım ya)
Kurtlar Vadisi başlayana kadar toplantının perşembe olması benim için sorun değil
milletin ufak ufak biciye toplaşma ya başladıgı bu saatte ben evde dinleniyor olacagım ayıptır sölemesi tek başıma bi iskenderun felan yaptım da yorgunluk çöktü yaw herkese afiyet ola
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bende şimdi gidiyorum bakalım kimler var ancak kendime gelebildim
ekip tam anlamıyla toplanmamış ama murat arkadaşımızın k1200r ı muhteşemdi hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
abuu Murat abi aldın mı ? Hayırlı olsun abi çok sevindim valla (:
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
günaydın Adana MT,dizi muhabbetinden dolayı perşembeye alınmasını isteyenler haluk ve zafer sizleri esef ve ne nefesle gınıyorum,ikiniz perşembe günü buluşursunuz biriniz kurtlar vadisi birinizde yaprrak dökümünü anlatırsınız kardeş kardeş dizileşirsiniz,bende tom ve jeryi seyretmeye gidiyom
adana mt gecen seneki gibi bir iftar organızasyonumu yapsak acaba gaziantep mt,adana mt,osmanıye mt ne dersınız size güzel bir kebab yapa bilirim....
düşüncelerınız nelerdır bakalım..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Aydemirim benim oruçla aram iyi değil iilaç kullanıyorum fikir güzel bana uyar diğerlerindende fikir alalım çoğunluk ne derse ona uyarız,selamlar
bencede çok güzel bir fikir. uygulayalaım. hatta ne gerekiyorsa yapalım.
Bu seferki iftar olayında organizasyon olayına karışmıyorum,ne yapsam ne etsem ben kötü çıkıyorum sonunda..Tecrübeyle sabit
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ben de doguştan hazırım böyle organizasyonlara
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
eyyy millet, ben geldim, ankarada toplantım vardı onun için çarşamba gelemedim.
İftar yemeği için bizde katılırız. Ahmetnr nin teklifi bence uygun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)