bu gün otoban cıkışında birkaç arkadaşı ve çolak bulvarı groseri önünde de cengiz abiyi gördüm ikisinde de aynı hatayı yaptım sonra kendime güldüm
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ne hatası cengiz
alabalık çiftliği resimleri az sonra geliyor.gezi yazılarına
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Dün aksam (tahminen 18.00-19.00 arası ) adana'da otobanın sol şeridini kapatan 4 adet fare aranıyor öyle bi geçtiler ki içlerinden birinin fazer olduğunu anlayabildim sadece.fazerin önünden giden bi tane SS vardı. bari en arkadan gidenin plakasını okuyayım dedim ama plakası yoktumuhtemeken burdan değil o arkadaslar ama yinede sorayım ? kimdi onlar ?
plakasız olmaz yaw bizimkiler plakalılar ama muzafer abidir o sonra ümit sonra gene muzaffer sona bora abi sona gürsel abi felandır
abi dolmuştayım cengiz abiyi gördüm yolda bende ne akla hizmetse arabanın içinden el sallıyorum çenkiz abeyy diye felan sona herkez bana bakıp güldü bende cekingen bir sesla millete bi bizim guruptan arkadaş felan dedim sonra kendime güldüm
ümitleri de otoban cıkışı gördüm aynen gene yolda ellerimi kaldırmış ümiiiiit felan derken yakaladım kendimi yaw sıcak carpıyor demekki
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
selam adana mt yenı üyeligim eskısını babam kullanacak
yeni nikin hayırlı olsun yüksel.merak ettim neden 46?
bende ayakkabı numarası zannettim valla,neyseki değilmiş
Zion akşam üstü görmüşsündür kaynanayı almaya gittim,senin yaptığın çocukluk dolmuştan el sallayıp ıslık çalınmaz iso duymasın tefe koyar seni
Mutemelen göremediğin ss bendim
hayırlı olsun, en doğrusunu yaptın
elbette bir gün hızlanacaksın
Yarinki bici toplantısında ben yokum arkadaşlar. Şehir dışında olacağımdan katılamıyacam.
pazar günü motoru satabildinmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ya bir tane ss'li arkadas tam tünelden geçerken yanımızdan geçti.diğer 4 arkadas 2-3 dakika sonra geçtiler.
vallahi hiç abartmıyorum arkadaslar. biz 120 falan gidiyoduk. babam hemen sağ şeride geçti ve bana bak şimdi ne geçecek dedi. vızt diye bir motor geçti bende ya baba valla ben böyle hızlı sürmem sen bunlara bakma demeye kalmadı vızt diye bir fazer geçti tam ağzımı açıp kendimi savunmaya devam edecektim ki SS'li ve plakasız bir arkadaş diğer arkadaslardan daha hızlı bi şekilde geçti .sonra onunda arkasından yüksek bir motor daha geçti,cross'a benziyordu emin değilim.ben de sustumdiyecek bi laf kalmadı.
bilmiyorum artık ama senin gibi arkiler yüzünden genç motorcular ailesiyle papaz oluyor haberin olsun
pazar günü motoru satabildinmi [/QUOTE]
nerde millet beleş bomba bulsa kıçına sokup patlatacak o derece olmuşlar artık, muhtemelen tanerin oraya bırakırım
merhaba arkadaşlar karadeniz gezisini yayınladım buradan bakabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...karadeniz.html
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)