Günaydın Adana'nın Değerli insanları... Güzel bir haftasonu geçirdik.. bunu özetliyecek fotolar kısa zamanda yayınlanacaktır... bekliyoruz Bora abi ve Gürsel abi den...
Günaydın Adana'nın Değerli insanları... Güzel bir haftasonu geçirdik.. bunu özetliyecek fotolar kısa zamanda yayınlanacaktır... bekliyoruz Bora abi ve Gürsel abi den...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Bilgisayarda sorun olduğu için alıntı yapamıyorum. Grandboss evet o bendim. Çok mahçubum Ali kardeşime ve Ali Abi ye durumu açıkladım. Kusuruma bakmayın.
Mali karşılaşamayız tabi. Aramızda tahminimce 10km ya vardı ya yoktu. Keşke 4 silindir alsaydın, en azından yetişirdiniz bana. Smiley koyacam çıkmıyor ya. Sen tahmin et.İyiki aynı gün dönmüşsünüz pazar günkü fırtına iptal etti beni. Ya sizin geldiğinizi bilmiyordum zaten Ali den öğrendim. Ama bilsemde duramazdım saçmasapan araba takip ettim
Acaıp Bı Hafta Sonu Bı Gece Cadırda Sıcaktan Yatmayanlat Ertesı Aksam Fırtınanın Sogugunda Dondular ..uykuyk Bıze Secenler Hariç..bora Abıcım Kacırdın)fotları Beklıyoruz..msoysarac[memet] Arkasımızıada Hersey ıcın Cokn Tesekurler ...salatam Superdı Ama Yıne Yaaa..sahte Nareskılı Olsada
alp sen çinçeyi ne zaman söktün,ben yorumlayamayacağım yazını mali tercüme edince siteyi bilgilendir elit olarak sana düşer bu görev
selam arkadaşlar ayran içtik ayrımı düştük ne oldu anlamadım kavuşamıyoruz bir türlü
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
sen gidince ayrı düştük abi.. ayran içmedik.. bu haftasonu çay ve kola vardı..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Adana MT günaydıııııııııııııııııın uyanın artıkın,yarın bici de muhabbet ceyhan gezisi, herkes dersine çalışsın sözlü yapcem bilemiyen olarsa sıfırı çakcem
giderken eski barajdan dubara toplamıştım.fazlada uğraşmadım birkaç taneydi gittiğim yerdede bulurum dedim ama düşündüğüm gibi olmadısu malesef düşeceği yere daha yükselmiş.üç tane güzel levrek aldım, üç tanede harbi büyük sazan kaçırdım kurşunlu dip oltasına vurdu.dubaram olmayınca sazanada uğraşmak istemedim.yanıma ziyaretime caner01 gelmişti.bizim milli bicicide biciye dadandık, yolda ümiti görmüş aradık sanırım motorda duymadı, biciye davet edecektik şansını kaybetti.zaten oltayıda o köşede atıyordum
resimler konu dışına oltacı paylaşımlarına atılacak az sonra
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
muhabette bak tam boralık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Aşamı bicide görüşürük,şu an çok kötüyüm başım savruluyor hap içtim,hatun biyandan ben biyandan savrulup duruyoruz inşallah akşama geçer erken gelen çayı içer,hade görüşürüz akşama
Arkadaşlar Akşam Nerde Ve Saat Kaçta Buluşuyorsunuz öğrenebilirmiyim.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)