selam arkadaşlarım.nasılsınız bakalım, herkesler iyimi
selam arkadaşlarım.nasılsınız bakalım, herkesler iyimi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydınn,adananın tüm motorseverleri.
günaydın merabalar bora abi... Herkese günaydııınnn...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
bizdende istanbula selamlar.
bir günaydında benden
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bende şimdi açtım, günaydın desemmi demesemmi diye düşünüyorum yada herkeşe merhabayn,demirim gürselim sanada meraba yarın olta takımını getir
bu hafta sonu kanımca çok süpper olcek
cengiz abi bizim sitenin biraz önünde,iskele tarzı bi yer var.orada olta atarsınız. bu aralar sabah deniz cok güzel oluyor... inşallah bişeyler çıkar...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
günaydınlar olsun arkadaşlar, cengizim abim oltasız deniz macerası olmaz limonluda duman ettim, balıklar ye ye bitmiyor ben şimdi olta takımlarını yenileyim
beni meşgul etmeyin kardeşim olta yapacam
mehmetim senin oradaki balıklara söyle ağızları açık beklesinler yemlemeye geliyorum
önemli not:
lütfen herkes yanına fener alsın.
çünkü:
bana olta atarken lazım oluyor, madur olmamam açısından herkes kendi kullanacağı feneri getirsin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bende işeme giderken kullanıyorum banada lazım olor.
gud ivning adananın güzel insanları
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
herkese merhaba arkadaşlar
Adana MT, yarın Yumurtalıkta sizleri bekliyor olacagım. isteyen abilerim,kardeşlerim telefonumu kaydedebilir 0535 334 55 88. sitemizin cafeteryası yanındaki ağaçlar da kamp için sizleri bekliyor... görüşmek üzere.. hoşcakalın
Selam millet 1 saat kadar önce Antep-Adana yolculuğumu tamamladım. Yolda inanılmaz macera yaşadım. Kendimce yaşadıklarımı daha sonra yazacağım. Herkese sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)