günaydın Adananın elit motırcıları,cumartesi için herkes A planı yapsın yarın bicide sözlü yapıcam bilemeyene çay yok
Alp,sen motoru pazara götürsene belki müşterisi çıkar
sen bişey alaman oğlum :D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Mesaj trafigi yavasladi, bari benden havadis olsun...
Geçen Çarsamba toplantisinda, almayi düsündügüm motorla ilgili herkesi meraka sürükledim, ama bu sefer de "sürpriz olacak, sürpriz olacak" diye diye isin keyfi kaçti. Hayalimden geçen, motoru alip kimseye haber vermeden haftalik toplatiya gelmekti. Kimse sürpriz bile beklemeyecekti, sadece sasi bakan bir motorla ben gelecektim.
Görünen o ki bankalar o kadar kolay motosiklet kredisi vermiyor. Sürekli yeni bir "sürpriz" çikiyor, bir türlü islemleri bitiremedim, o yüzden bu hafta da pas geçecegim. Zaten ögrenen ögrendi, Muzaffer Abi'nin de dedigi gibi, herkesin bildigi sir olmaktan çikti. Bari duymayanlara da ben yazayim dedim.
Almayi düsündügüm motor direkt Borusan'dan satisli BMW K1200R, 2005 model, daha 1900km'de, üzerinde ABS ve ESA mevcut. ABS'yi herkes bilir de, ESA'yi bilmeyenler için açiklayayim, Elektronik Süspansiyon Ayari, yol ve yolcu sartlarina göre sürüs sirasinda bile bir dügme ile elektronik olarak ayarlanabilen süspansiyon ayari.
Ilk çiktiginda Borusan'da görüp hasta oldugum, "bunu almak herhalde bir hayal olur" dedigim bir makina, herhalde bu hayal gerçek olacak. Beni taniyanlar benim için fazla güçlü ve hizli oldugunu düsünebilir, test motoruyla yasadigim güzel bir deneyimden sonra ben de ayni seyleri düsündüm, ancak Fazer'dan sonra idare edebilirim diye inaniyorum.
Ayrica ilk sahibi motorun üzerinde öyle bir güzellik yapmis ki ancak gördügünüzde anlatabilirim, motor tam bana göre olmus (HaYaLeT'i degil de Kara Murat'i taniyanlar ne demek istedigimi anlayacaklardir).
BMW'nin ne kadar masrafli, K1200R'in ne kadar güçlü oldugunun farkinda olarak bir hata yapiyor olabilirim endisesiyle bu konuyu sizlerle paylasmak istemedim, ki sizlerden aldigim duyumlarla kafam karismasin. Su genç (orta genç de diyebilir) ama aklimin basina geldigi yaslarda bu motorun hakkindan ancak gelirim diye hesap ettim. Bundan sonra sirada son durak, R1200GS var, eger bir gün boyumun onunla basedebilecegine inanirsam en kötü ihtimalle takasa girerim, K1200R verir, onu alirim diye planliyorum.
Yarin dananin kuyrugu kopacak, ya anlasmali bankadan, ya da kendi bankamdan bir cevap çikmasi gerekiyor. Muhtemelen diger islemler de haftasonuna kadar çözülecek, ve bana gidip makineyi almak kalacak. Geçilecek Istanbul-Adana arasindaki 1,000km iple çekiyorum, herhalde hayatimin en güzel yolculugu olacak.
oderint dum metuant
Pazar günü kurulan pazar mı?Balcalı nın ordaki..Orası hakkında pek bilgim yok 1-2 kere gitmiştim.Ama pek motosiklet göremedim. Bir uğrayıp bakmaya çalışayım.
Bu arada en güzeli plansız olan gezi diyorum abi. Ben kimsenin bilmediği bir yer bulup oraya gidilmesi konusunda ısrarcıyım. Hatta öncü yol ayrımlarında durup yazı-tura falan atsın. Gps yok, harita yok, yolu bilen yok, varılcak yeri bilen yok..Ben heryeri biliyorum diyenler dışlansın
Ne alaka tam anlamadım ama hayırlısı olsun
Off tam bombaymış. Fikirlerinin neresine yorum yapsam bilemedim. Bu aralar Adana_Mt yi sürpriz dolu günler bekliyor olabilir.
Yannız K1200R verilip R1200GS alınmaz be abi.Alırsan da kalabalığa karışmadan kimseye göstermeden doğudan vurup karadenize çıkar çaktırmadan orta anadoludan egeye geçer sahilde döner gelirsin. ''K1200R verip GS aldım.'' bak oldu mu hiç. cık olmadı.K1200R konusu benim olduğum yerde geçseydi kesinlikle ortaya atılıp full destek verirdim. . İçinde oluşan(oluşturulan) hiç bi sıkıntıyı kafana takma. Zaten motora atladıında hepsini unutacaksın. Şimdiden hayırlı olsun
Not:Motosiklet kredisi alımında karşılaşılan durumlar hakkında ayrıntılı bilgi rica ediyorum.
iyi geceler hafta sonu burada olamayacığımdan dolayı ben haftasonun salıya denk getirdim umarım beğenirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1215031
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
gecikmeli olarak günaydın
Akşam biciye gelmeyen ne olsun
helal olsun sana, gezecen ya nasıl olursa olsun gez
hafta sonu senide aramızda görmek isterdik
yaw o kadar hazırlık yapıldı,geleceksin diye bak seni kardeşine şikayet ederim
allah herkesin gönlüne göre versin darısı isteyipde alamayanlara
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sevgili Adana MT... ben bora abiyle konuştum sizlerin haberi vardır belki.. ama yine de duyurmak istedim. ben yönetimle konuştum ve Cumartesi günü bekliyorum. Bizim sitenin içinde cafeteryanın yanında kamp yapacagız.. bu akşam bici toplantısına gelemiyorum malesef.Sizler aranızda nasıl bir yemek durumuna karar verirsiniz orasını bilemem.. herkese selamlar.. görüşmek üzere...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
arkadaşlar.akşam gerekli bilgilendirme tarafımdan yapılacaktır.
iüff abi acayip havalı yazmışsın ya. Tarafından bilgilendirilmek bizler için bir şereftir. motoru değiştirebilirsem, bana hyosung aldırma çabalarından dolayı alacağım motoru sana ithaf edecem
ozaman bu akşam toplantıya gelmeyen ne olsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Benim gibi olsun :D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ahanda şimdi çıkıom.bici yerini ve saatini tam bilmiyorum ama sizi bulacam.Bakalm bulabilcem mi
Bulusmada söyledigim teknik bilgiyi eve gelir gelmez kontrol etme ve düzeltme geregi duydum.
Çapraz Yerlesik Sirali 4 Silindir
Herkese saygilar, sevgiler, ve iyi geceler...
oderint dum metuant
Murat abi şimdiden hayırlı olsun darısı bana aynı cc de olan GSe inşallah
Bora abi tarafından benide bilgilendir,bende elitim bende motorcuyum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ben sıkıldım millet. Çıkıp dolaşacam biraz. Dışarda olan-olacak lan varsa bi telefon açsın. Zaten sitede yazılanları okuyomıyorum.Sadece linkler vs çkıyo. Türkçe karakterler ve smileyler bozuk
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)