Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bende hafta sonu gelemiyebilirim bizim 3 numara askere gidiyo kusurabakmayın
    Hayırlı teskereler cengizim.

Bu arada bnm motora bi alıcı bulun bak 3000e veriyom her an vazcayabilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    günaydın Adananın elit motırcıları,cumartesi için herkes A planı yapsın yarın bicide sözlü yapıcam bilemeyene çay yok

Alp,sen motoru pazara götürsene belki müşterisi çıkar

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı teskereler cengizim.

Bu arada bnm motora bi alıcı bulun bak 3000e veriyom her an vazcayabilirim

vala kanka bende bugün işkura gidip işsizlik sigortasına başvurdum bence vaz cayma
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    sen bişey alaman oğlum :D
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

HaYaLeT01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    Mesaj trafigi yavasladi, bari benden havadis olsun...

Geçen Çarsamba toplantisinda, almayi düsündügüm motorla ilgili herkesi meraka sürükledim, ama bu sefer de "sürpriz olacak, sürpriz olacak" diye diye isin keyfi kaçti. Hayalimden geçen, motoru alip kimseye haber vermeden haftalik toplatiya gelmekti. Kimse sürpriz bile beklemeyecekti, sadece sasi bakan bir motorla ben gelecektim.

Görünen o ki bankalar o kadar kolay motosiklet kredisi vermiyor. Sürekli yeni bir "sürpriz" çikiyor, bir türlü islemleri bitiremedim, o yüzden bu hafta da pas geçecegim. Zaten ögrenen ögrendi, Muzaffer Abi'nin de dedigi gibi, herkesin bildigi sir olmaktan çikti. Bari duymayanlara da ben yazayim dedim.

Almayi düsündügüm motor direkt Borusan'dan satisli BMW K1200R, 2005 model, daha 1900km'de, üzerinde ABS ve ESA mevcut. ABS'yi herkes bilir de, ESA'yi bilmeyenler için açiklayayim, Elektronik Süspansiyon Ayari, yol ve yolcu sartlarina göre sürüs sirasinda bile bir dügme ile elektronik olarak ayarlanabilen süspansiyon ayari.

Ilk çiktiginda Borusan'da görüp hasta oldugum, "bunu almak herhalde bir hayal olur" dedigim bir makina, herhalde bu hayal gerçek olacak. Beni taniyanlar benim için fazla güçlü ve hizli oldugunu düsünebilir, test motoruyla yasadigim güzel bir deneyimden sonra ben de ayni seyleri düsündüm, ancak Fazer'dan sonra idare edebilirim diye inaniyorum.

Ayrica ilk sahibi motorun üzerinde öyle bir güzellik yapmis ki ancak gördügünüzde anlatabilirim, motor tam bana göre olmus (HaYaLeT'i degil de Kara Murat'i taniyanlar ne demek istedigimi anlayacaklardir).

BMW'nin ne kadar masrafli, K1200R'in ne kadar güçlü oldugunun farkinda olarak bir hata yapiyor olabilirim endisesiyle bu konuyu sizlerle paylasmak istemedim, ki sizlerden aldigim duyumlarla kafam karismasin. Su genç (orta genç de diyebilir) ama aklimin basina geldigi yaslarda bu motorun hakkindan ancak gelirim diye hesap ettim. Bundan sonra sirada son durak, R1200GS var, eger bir gün boyumun onunla basedebilecegine inanirsam en kötü ihtimalle takasa girerim, K1200R verir, onu alirim diye planliyorum.

Yarin dananin kuyrugu kopacak, ya anlasmali bankadan, ya da kendi bankamdan bir cevap çikmasi gerekiyor. Muhtemelen diger islemler de haftasonuna kadar çözülecek, ve bana gidip makineyi almak kalacak. Geçilecek Istanbul-Adana arasindaki 1,000km iple çekiyorum, herhalde hayatimin en güzel yolculugu olacak.
    oderint dum metuant

Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın Adananın elit motırcıları,cumartesi için herkes A planı yapsın yarın bicide sözlü yapıcam bilemeyene çay yok

Pazar günü kurulan pazar mı?Balcalı nın ordaki..Orası hakkında pek bilgim yok 1-2 kere gitmiştim.Ama pek motosiklet göremedim. Bir uğrayıp bakmaya çalışayım.

Bu arada en güzeli plansız olan gezi diyorum abi. Ben kimsenin bilmediği bir yer bulup oraya gidilmesi konusunda ısrarcıyım. Hatta öncü yol ayrımlarında durup yazı-tura falan atsın. Gps yok, harita yok, yolu bilen yok, varılcak yeri bilen yok..Ben heryeri biliyorum diyenler dışlansın

vala kanka bende bugün işkura gidip işsizlik sigortasına başvurdum bence vaz cayma
    Ne alaka tam anlamadım ama hayırlısı olsun

Alıntı HaYaLeT01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Geçen Çarsamba toplantisinda, almayi düsündügüm motorla ilgili herkesi meraka sürükledim, ama bu sefer de "sürpriz olacak, sürpriz olacak" diye diye isin keyfi kaçti. Hayalimden geçen, motoru alip kimseye haber vermeden haftalik toplatiya gelmekti. Kimse sürpriz bile beklemeyecekti, sadece sasi bakan bir motorla ben gelecektim.

Görünen o ki bankalar o kadar kolay motosiklet kredisi vermiyor. Sürekli yeni bir "sürpriz" çikiyor, bir türlü islemleri bitiremedim, o yüzden bu hafta da pas geçecegim. Zaten ögrenen ögrendi, Muzaffer Abi'nin de dedigi gibi, herkesin bildigi sir olmaktan çikti. Bari duymayanlara da ben yazayim dedim.

Almayi düsündügüm motor direkt Borusan'dan satisli BMW K1200R, 2005 model, daha 1900km'de, üzerinde ABS ve ESA mevcut. ABS'yi herkes bilir de, ESA'yi bilmeyenler için açiklayayim, Elektronik Süspansiyon Ayari, yol ve yolcu sartlarina göre sürüs sirasinda bile bir dügme ile elektronik olarak ayarlanabilen süspansiyon ayari.

Ilk çiktiginda Borusan'da görüp hasta oldugum, "bunu almak herhalde bir hayal olur" dedigim bir makina, herhalde bu hayal gerçek olacak. Beni taniyanlar benim için fazla güçlü ve hizli oldugunu düsünebilir, test motoruyla yasadigim güzel bir deneyimden sonra ben de ayni seyleri düsündüm, ancak Fazer'dan sonra idare edebilirim diye inaniyorum.

Ayrica ilk sahibi motorun üzerinde öyle bir güzellik yapmis ki ancak gördügünüzde anlatabilirim, motor tam bana göre olmus (HaYaLeT'i degil de Kara Murat'i taniyanlar ne demek istedigimi anlayacaklardir).

BMW'nin ne kadar masrafli, K1200R'in ne kadar güçlü oldugunun farkinda olarak bir hata yapiyor olabilirim endisesiyle bu konuyu sizlerle paylasmak istemedim, ki sizlerden aldigim duyumlarla kafam karismasin. Su genç (orta genç de diyebilir) ama aklimin basina geldigi yaslarda bu motorun hakkindan ancak gelirim diye hesap ettim. Bundan sonra sirada son durak, R1200GS var, eger bir gün boyumun onunla basedebilecegine inanirsam en kötü ihtimalle takasa girerim, K1200R verir, onu alirim diye planliyorum.

Yarin dananin kuyrugu kopacak, ya anlasmali bankadan, ya da kendi bankamdan bir cevap çikmasi gerekiyor. Muhtemelen diger islemler de haftasonuna kadar çözülecek, ve bana gidip makineyi almak kalacak. Geçilecek Istanbul-Adana arasindaki 1,000km iple çekiyorum, herhalde hayatimin en güzel yolculugu olacak.
    Off tam bombaymış. Fikirlerinin neresine yorum yapsam bilemedim. Bu aralar Adana_Mt yi sürpriz dolu günler bekliyor olabilir.

Yannız K1200R verilip R1200GS alınmaz be abi.Alırsan da kalabalığa karışmadan kimseye göstermeden doğudan vurup karadenize çıkar çaktırmadan orta anadoludan egeye geçer sahilde döner gelirsin. ''K1200R verip GS aldım.'' bak oldu mu hiç. cık olmadı.K1200R konusu benim olduğum yerde geçseydi kesinlikle ortaya atılıp full destek verirdim. . İçinde oluşan(oluşturulan) hiç bi sıkıntıyı kafana takma. Zaten motora atladıında hepsini unutacaksın. Şimdiden hayırlı olsun

Not:Motosiklet kredisi alımında karşılaşılan durumlar hakkında ayrıntılı bilgi rica ediyorum.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    iyi geceler hafta sonu burada olamayacığımdan dolayı ben haftasonun salıya denk getirdim umarım beğenirsiniz

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1215031
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gecikmeli olarak günaydın

Akşam biciye gelmeyen ne olsun

Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler hafta sonu burada olamayacığımdan dolayı ben haftasonun salıya denk getirdim umarım beğenirsiniz

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1215031
    helal olsun sana, gezecen ya nasıl olursa olsun gez

hafta sonu senide aramızda görmek isterdik

yaw o kadar hazırlık yapıldı,geleceksin diye bak seni kardeşine şikayet ederim

allah herkesin gönlüne göre versin darısı isteyipde alamayanlara
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    sevgili Adana MT... ben bora abiyle konuştum sizlerin haberi vardır belki.. ama yine de duyurmak istedim. ben yönetimle konuştum ve Cumartesi günü bekliyorum. Bizim sitenin içinde cafeteryanın yanında kamp yapacagız.. bu akşam bici toplantısına gelemiyorum malesef.Sizler aranızda nasıl bir yemek durumuna karar verirsiniz orasını bilemem.. herkese selamlar.. görüşmek üzere...
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşlar.akşam gerekli bilgilendirme tarafımdan yapılacaktır.

Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    iüff abi acayip havalı yazmışsın ya. Tarafından bilgilendirilmek bizler için bir şereftir. motoru değiştirebilirsem, bana hyosung aldırma çabalarından dolayı alacağım motoru sana ithaf edecem

Motosikleti
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iüff abi acayip havalı yazmışsın ya. Tarafından bilgilendirilmek bizler için bir şereftir. motoru değiştirebilirsem, bana hyosung aldırma çabalarından dolayı alacağım motoru sana ithaf edecem
    teşekkürler alpciğim.

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    ozaman bu akşam toplantıya gelmeyen ne olsun
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Benim gibi olsun :D
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    ahanda şimdi çıkıom.bici yerini ve saatini tam bilmiyorum ama sizi bulacam.Bakalm bulabilcem mi

HaYaLeT01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    Bulusmada söyledigim teknik bilgiyi eve gelir gelmez kontrol etme ve düzeltme geregi duydum.

Çapraz Yerlesik Sirali 4 Silindir

Herkese saygilar, sevgiler, ve iyi geceler...
    oderint dum metuant

Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Bulusmada söyledigim teknik bilgiyi eve gelir gelmez kontrol etme ve düzeltme geregi duydum.

Çapraz Yerlesik Sirali 4 Silindir

Herkese saygilar, sevgiler, ve iyi geceler...
    Üzülme abicim ben düzeltmiştim zatenSıralı 4 diye. Çapraz sıralı nasıl oluyormuş acaba. Tahminimce silindirleri zig zag şeklinde yerleştirerek motoru dar kılmak amaçlanmış.Ama o zamanda egzantriklerin yerleşimi bir acayip olur. google başvuralım bakalm

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Murat abi şimdiden hayırlı olsun darısı bana aynı cc de olan GSe inşallah

Bora abi tarafından benide bilgilendir,bende elitim bende motorcuyum
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Alıntı (GÖKSEL) adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarım adanalı kabul ediyormusunuz ?
    ediyorsanız bayramda görüşmek üzere etmiyorsanız gene ordayım.
    ederiz,bekleriz.

Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Ben sıkıldım millet. Çıkıp dolaşacam biraz. Dışarda olan-olacak lan varsa bi telefon açsın. Zaten sitede yazılanları okuyomıyorum.Sadece linkler vs çkıyo. Türkçe karakterler ve smileyler bozuk

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler