45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
teşekkürler ahmet sağolasın.bu arada kuyruk meselesi yüzünden sanırım uzuuuun bir süre motor değiştiremezsin.
bir hafta yokum ))
kendinize iyi bakın ADANA MT
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Adana MT gözünüze çöp mü battı sabahın köründe resim derdine düşmüşünüz önce bi GÜNAYDIIIIIIIIIN denir bizim oralada
Alp isonun gazına gelme o sıçıtır bilem alamaz korkudan
Hayaletim muratım benden başkalarıda vardı o gece zion,ison onlarda duydular motoru, ihale bana kalmasın sonra
herkesin bildiği sır, sır değil birileri çıksın açıklasın
sana iyi tatiller iyi eğlenceler, umarım güzel geçer
biraz daha kuyruktan bahsederseniz, ahmet kuyruğu söküp atacak
Ahmet,ceyhandaki motorcu arkadaşlarını niye adanaya bici toplantılarına veya gezilerimize davet etmiyorsun hem tanışmış hemde elit grubumuza dahil etmiş oluruz
Günaydın millet
Adana MT yaz uykusuna yatmış
Kimsecikler yokmu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tüm ADANA MT'nin mübarek BERAT KANDİLİNİ kutlarım.hepinize sevgilerimle.
muzaffer abi o arkadaşlar racing gurubu bizler açmayız otobandan pozantı yapıyorlar sürekli belki senin işine gelirler ama yinede teklifte bulunurum
tüm islam aleminin kandilini kutlarım bu hayırlı günde sağlık mutluluk ve kazasız sürüşler diliyorum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Tüm Adana MT ve müslüman kardeşlerimin kandilini kutlarım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tüm müslüman aleminin berat kandilini kutlar,sağlık esenlik dolu nice berat kandilleri dilerim...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Adana mt ve tüm motosiklet camiası kandiliniz mübarek olsun,dualarınız sizinle beraber olsun
büyük ihtimalle pazar aranızda olmayacağım ama mehmet arkadaşımız sizinle benden iyi ilgilenecektir önümüdeki hafta antalyaya gitmem gerekecek aniden çıktı gitmesemde olmaz dönüşte pazar düşünüyorum artık bir sonraki pazara kısmet anlayışınıza teşekkürler çadır ihtiyacı olan varsa benim çadrı alabilir tel haberleşiriz selamlar saygılar iyigeler kandiliniz mübarek olsun
Hayaletin sesi soluğu kesildi haberi olan varmı
Ahmetim sensiz tadı olmayacak,ama senin işin daha önemli,tek parça git gel çarşambacılar nerdesiniz elleri görelim
yaw bende hafta sonu gelemiyebilirim bizim 3 numara askere gidiyo kusurabakmayın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
arkadaşlar selam dün mehmetlerin sitesinde asker kınası yapmışlar siteden birkaç kişide rahatsız olmuş gece arabanın bagajını açıp teyp e son ses verip sitenin içinde huzurunu kaçırmış mehmet arkadaşımız benim için sorun olurdedi sitede kalmamız bu olaylardan dolayı pazar planı iptal veya başka bir şekilde değerlendirmemiz gerekecek ben yokum ama hala gitmek isterseniz sitelerin en sonunda güzel bir plaj var ama elektrik yok orada kalabilirsiniz yada ben geleyim diğer hafta bakalım siz nasıl isterseniz kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum böyle olması benimde canımı sıktı selamlar
Ahmetim geçen seferki köpük partisinin olduğu yer de olsa olur mehmete söylesende orayı ayarlasa olmamı kimseye zararımız olmadı
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)