arkadaşlar gezi topiğine resim ve videoları ekledim.
haberiniz ola
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydıııııııııııııııııııııın Adananın Elit ve Elit olmayan motırcıları,yarın bicideyiz erken gelen çayı içer,geç gelen bulaşıklara devam,zaferim nolursun çitlek getirme,taze fındık olabilir antep fıstığı olabilir mesela
yalnız bici değil bu hafta kuyruk doğrultmada var arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...sti-fazer.html
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin
bunlar çok yakıyor niye aldınki
madem aldın kuyruğunu güzelce doğrultalım, ümit hala doğrultamadı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ümit yumurtalıkda doğrltmutu sankim o sayılmıyo demi bu kadar kolay doğrulmaz diyosun
sen kal aşk ben giderim buralardan
ahmet abi hayırlı olsun tekerin düz bassın onun kuyrugunu iyice bir dogrultmak lazım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Ahmet sıfırmı almış bilmiyorum ama motor güzel duruyor darısı 306 ile gezenlere olsun,
ahmet artık ekibi nargileye götürürsün
akşam biciye gelmeyenlerden mesul değiliz kuyruk hususunda selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ahmetciğim artık şu avatarındaki motosikleti bölümünüde değiştirsen diyorum.
biciden hemen sonra nargile olur herhalde.
Özel mesaj atabildigim arkadaslarin dikkatine, kusura bakmayin, ben durumu biraz yanlis anlamis ve geç kalmisim. Hastamiz zaten ayaktaymis ve geziyormus bile. Mesaj atamadiklarim, siz de kusura bakmayin, ama uyari gelince daha fazla trafik yaratmayayim dedim.
Not: Mali, sana mesaj yok, sen kazana düstün... Posta kutun "dolu" mesaji veriyor, haberin olsun...
Saglikla kalin, sevgiyle kalin...! M.K.
oderint dum metuant
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)