günaydınlar Adana mt nin kıymetli üyeleri
sen kal aşk ben giderim buralardan
günaydıııııııın adana mt ciler,bici toplantısı süper olmuş kanımca baya kalabalık ekip gördüm sizi,hatunun ağrılarından sızılarından hatta nazından biyere çıkamıyoruz e birazda korkuyoruz ya tutmazsa diye,az kaldı her şey pazartesi yada salı meydana çıkacak ondan sonra durumlara bakıcez artıkın hepinizi seviyorum,bizi merak etmeyin şimdilik bir sorun yok tekeriniz düz bassın bicileriniz buzlu olsun
ben dedim hatuna yavrum hazır alalım dedim altı bağlı olabilir bağsız olabilir istersen ilkokul mezunu ister üni mezunu,bu kadar sıkıntı çekmezsin dedim dinlemedi,şimdi sızım sızım sızlıyor eee kolay değil anne olmak
Arkadaşlar biricik aşkum frdndl sucukları ayarlamış bilginizeee,yarın kaçta nerde buluşuyozzzz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kardesım sen adanaya gelsen burda ortam gayet sıcak yalnız bı tehlıke havada cok sıcaakk..beklerız.9
yarın scukta olmak ısteyenelere tekrar duyuruluru 8 30 kazım bufe bol sevgıler..
kutlayın uleynn aşkımın doğum gününüü,dağıtırım burayı vallaha ,adana mt binasının önünde üstümü başımı parçalarım vallaha
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...mm-frdndl.html
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kutladık,kutladık isocan.
selam adana
mersinden 2-3 makina saat 1 gibi adanada olucaz.
bilginize...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
abi 5 ten sonra katılabilirim size halletmem gereken işlerim var huceyne de söledim ama bide bu sıcakta adanaya gelinirmi Serinlikte gelsenize?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Haliniz kalırsa tabi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hoşbulduk..................................
Tel bekledim gelmedi ..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yok beee öğlen yazmıştım, sen yeni okumuşsun
bi dahakine geceden gelecem ama geziniz süpppeer olmuş...
hele o çay servisi, harika yaaaa... inanın çok hoşuma gitti o manzara ama tepsiyi gürsel abinin elinde görünce hele yengemin bakışları... kız isteme töreninde yengem ikram ettiği kahvenin intikamını alıyormuş gibiii helal yenge..... her ne kadar çkurovalılar yani bizler hoyrat olarak bilinsek de, aslında oldukça paylaşımcıyızdır.... ( bekarım ya, kendime kıs arıyom, reklam geçeyim dedim )
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)