Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    panter01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 -2005
    sizlerde kulube gıdıp guzel cay sohbetlerı yapın yagmurlu havada en ıyısı o
    ADEM SOĞUKKANLI/ADANA / B(RH)+
    ENDURO-ADANA GROUPS
    [img]http://img530.imageshack.us/img530/9198/fotoraf0004zo7.jpg[/img]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    qrar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07

Merhabalar

ben çin malı bir scooter kullanıcısıyım.
    acep aranızda banada yer varmı???

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @grar öncelikle hoş geldin. Burda kişilerin kullanıdığı motora göre değil kişiliklerine bakılmaktadır. İstediğin motora sahip olabilirsin ama bizim için önemli olan sensin o nedenle elbette aramızda olmana bir sakınca yok. Toplantı yaptığımızda katılırısn kendini tanıtırsın.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

motorlu avukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR600
    qrar hoşgeldin .

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    ben dün adnan menderes bulvarında eksozum dahil suyun içinde yürüdüm. Yağmur beni motordan ayırmadı. Stop edecek diye bekledim ama adi çin malı makine yürüdü valla...gerçi bacaklarım ayakkabılarım iyi ıslandı ama... mübarek zat 150 jetski gibi gitti suyun içinde...Arabalar bile gidemezken bazılarının çin malı adi motor dedikleri motor beni şaşırttı.Demekki neymiş? kullanılan motor önemli değil motora binebilmek önemli... Racing veya scooter farketmiyor. Motoru bilinçli kullanmak ve gazı kesmemek eksoza su girmesine izin vermemek önemli...Çünkü eksoz gazları sürekli atarken suyun girmemesini sağlar. Bu da bir fizik kuralı. gerçi motorun hızı düşüyor ama gidiyor motor yeter ki tekniğini bil. Anamur a gidecektik ama maalesef o gün çok önemli misafirim kayın validem bize geldi. Eee bizde kadına sen otur biz bir Anamura gidip gelek diyemezdik değil mi? )))
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07

Teşekkürler

Mesajima Verdiğiniz Yanit Gerçekten çok şik. "makine" Moderatör Olarak Bu Düşüncede Iseniz Sizi Tebrik Etmek Isterim.
    Yalniz Tanima Babinda Anlayamadiğim Burada Adana Mt Forumu Fazla Aktif Değil Sanirim.
    Yazilan Mesajlar Gecikmeli Ve Az. Mevsim Itibari Ilede Evde Kapali Insanlar. Yaz Olsa Herkes Motorundadir Derdim Ama....

Motosikleti
    Merhaba

Bu aralar herkesde bir durgunluk var. Adana MT olarak zaten arkadaşlarımızla görüşüyoruz. İnşallah durum tersine dönecek yakında. Havanında olumsuz gitmesi herkesin canını sıkıyor.

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı qrar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesajima Verdiğiniz Yanit Gerçekten çok şik. "makine" Moderatör Olarak Bu Düşüncede Iseniz Sizi Tebrik Etmek Isterim.
    Yalniz Tanima Babinda Anlayamadiğim Burada Adana Mt Forumu Fazla Aktif Değil Sanirim.
    Yazilan Mesajlar Gecikmeli Ve Az. Mevsim Itibari Ilede Evde Kapali Insanlar. Yaz Olsa Herkes Motorundadir Derdim Ama....
    Durgunluk falan da pek yok aslinda.Sadece bizler sanal birer insanlardan ziyade günlük hayatta da birbirleriyle görüşen, birbirleriyle telefonlaşan insanlarız.Bu nedenle, Adana-MT bölümüne yazacak pek fazla şey kalmiyor.

Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07
    desenize o zaman bu forumdaki kişiler "kanka" kıvamında. peki ama benim gibi yeni girmiş, hevesli insanlarla nasıl ilişki kurulacak??

Motosikleti
    Merhaba

Arkadaşlar bu haftasonu havanın güzel olacağına inanıyorum. Hep beraber güzel bir gezi yapalım diyorum. Ayrıca yeni arkadaşlarımızla tanışmışta oluruz. Yok eğer tanışma günü düzenleyelim derseniz ona da açığız. Herkesin önerilerine açığız.

Benim teklifim Anavarza Kalesini gezelim ardından et yemeği yemeye gidelim derim. Hem yeni bir yer görürüz, hemde gezmiş olur spor yaparız. Gezi güzergahına karar verildikten sonra duyurular bölümüne koyacam o nedenle görüşlerinizi bir an önce belirtirseniz sevinirim arkadaşlar.

Ayrıca "scooter'ım var ben gelebilirmiyim?" gibi bir şey düşünmeyin arkadaşlar herkes katılabilir. Yoldaki hızımızı buna göre ayarlarız. Sabit hızımız 70km/h. Her scooterda bu hızda gelebilir diye düşünüyorum.

@grar gezilere katılacaksın tanışacaksın.

Görüşmek üzere.

fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DeLi 650
    İnşallah havalar güzel olur ve güzel bir gezi yaparsınız arkadaşlar ben maalesef Ankara'da olacağım.

Kısa araştırma sonucunda ikinci el temiz bir Honda XL 200 almayı düşünüyorum. Forumda bu model ile ilgili iyi yorumlar yapılmış. Honda servisi'ne de sordum yedek parçada sorun olmayacağını söylediler. Motoru alıp da kışın binememek çok zor olacak o yüzden ihtiyatlı davranıyorum. Bu konuda yardımlarınızı isteyeceğim.

Bu arada qrar hoşgeldin... Ben de yeni sayılırım görüşmek üzere..
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

racing 125cc veya 150cc fark etmes motor alınır adandan

ewt dediim qibi adanada oturuorum 2. el temis bir motor arıorum...honda 125cc cbr satan varsa qüsel olur.... UNUTMAYIN RACING olacak....

msn:modexlarge@hottmail.com

forumda daha yeniyim yardımcı olun plsss....

Alıntı modexlarge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewt dediim qibi adanada oturuorum 2. el temis bir motor arıorum...honda 125cc cbr satan varsa qüsel olur.... UNUTMAYIN RACING olacak....

msn:modexlarge@hottmail.com

forumda daha yeniyim yardımcı olun plsss....
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2774707
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2944405
    Bu arada kendini de bir zahmet tanıtırsan mutluluğum bin kat artacak.

Alıntı qrar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    desenize o zaman bu forumdaki kişiler "kanka" kıvamında. peki ama benim gibi yeni girmiş, hevesli insanlarla nasıl ilişki kurulacak??
    Arkadaşım, toplantılara gelip insanlarla tanışabilirsin.Forumda birilerini gözüne kestirip, telefon numaralarını rica edip, bir yerlerde buluşup, tanışabilirsin.Ama en güzeli toplantıya gelip, kendini tanıtıp, insanlarla teker teker tanışman.

PAZERRRRRRR KARDEŞ SENMİ SATIOsUN SEN SATIOSAN TELEFON BIRAK...
    ARKADAŞLAR DEDİİM GİBİ RACİNG TARZI 2. EL TEMİZ MOTOR OLURSA
    125CC 150 CC ARASI
    TLF:0537 579 28 28 ÇALDIRIN VEYA MESAJ YAZIN...

Alıntı modexlarge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PAZERRRRRRR KARDEŞ SENMİ SATIOsUN SEN SATIOSAN TELEFON BIRAK...
    ARKADAŞLAR DEDİİM GİBİ RACİNG TARZI 2. EL TEMİZ MOTOR OLURSA
    125CC 150 CC ARASI
    TLF:0537 579 28 28 ÇALDIRIN VEYA MESAJ YAZIN...
    Arkadaşım, ilamdaki motorlarla hiçbir alakam yok.Sadece 125cc racing arıiyorum deyince ben de sahibinden.com'dan incelemen için linkleri verdi.Dediğim gibi ilanlarla hiçbir alakam yoktur.

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    hoşgeldin qrar,
    ve herkese merhabalar adana MT, 10-15 günlük bi vize maratonum var, umarım sonrasında bi gezide buluşuruz...

motorların üzerine çadır gibi bi teknolojiyle kapatıp, kışlık hale getirilebiliyormuş haberi bilgisi olan varmı nası bişedir kaç paradır vs...

herkese iyi günler, sorunsuz sürüşler....

ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    selamlar, bundan sonra hep adanadayım. ilk buluşmada görüşürüz. ;) sanırım toplantıları buluşmaları bu topicten takip edicem.
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07

teşekkürler

hoşgeldin mesajları için mejajı atan arkadaşlara teşekkür ederim. eğer bir toplantı olursa ve herhangi mani olmazsa emin olun geleceğim; yüzüm kızara kızara gelecek olsamda
    hoşçakalın...

Motosikleti
    Merhaba

Evet arkadaşlar bir gün belirleyelim yeni gelen arkadaşlarımızlada tanışmış oluruz. Benim teklifim Cuma günü.

ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba

Evet arkadaşlar bir gün belirleyelim yeni gelen arkadaşlarımızlada tanışmış oluruz. Benim teklifim Cuma günü.
    evet yarına bişeyler ayarlayalım arkadaşlar hazır havalarda güzelken. mesajı okuyanlar akşama online olursa bi karar verelim. Eğer daha önceden buluştuğunuz bir yer varsa orayada gelirim. görüşmek üzre.
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler