Endurocu01 cengiz nerde hiç ses soluk çıkmıyor.
Bici dedik, toplantı dedik, bilmem anladınmı aloooooooo
Endurocu01 cengiz nerde hiç ses soluk çıkmıyor.
Bici dedik, toplantı dedik, bilmem anladınmı aloooooooo
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Pas
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
günaydın millet .........
canım sıkılıyor cinayet işleyesim,onuncu kattan atlayasım var
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
akşam bicide buluşuruz nargileyi ayarlamadım eski yere devam bizim gelip gelmeyeceğimiz şüpheli hatun iki gündür pek iyi değil gelmeszek kusura bakmayın herkeşe şelamlar
%99 gelecegiz
Dün akşam bici toplantısına gelemeyenler için
İlerleyen saatlerde Adem ve Burcuda katılmıştı ama resim çekmeye unutmuşum , özür
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
en güzel de biciler çıkmış yaw
güzelgeçmiş geceniz bende katılacaktım ama bir misafir telefonu bütün işleri berbat etti ama misafir kalkınca doğru biciye gittim ceyhanda beraber olamasakta aynı duyguları paylaştım sizlerle selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Selamlar, Grex marka kaskıma siyah vizör arıyorum fakat hiçbiyerde bulamadım varmıdır acaba adanada? bana bi yardımcı olsanız...
canlarım biricik adana mt üyeleri pazar günü kozandayım ben cumartesiden gitmek zorundayım
sen kal aşk ben giderim buralardan
bunlarda bendekiler
adaşımın 600 lük denemesi
adem abi ve burcunun katılışı renk kattı olaya.sağolsunlar
burcunun kırık omzuna rağmen motor aşkı hiç sönmemiş
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
s.a. adanalı hemşehrilerim ben adanadan mustafa il baştan abilerimin ellerimden gardaşlarımında gözlerinden öperim gardaşlar allah nasip ederse bu ay içinde en geç gelecek ay motor alacam . 3.500 ytl param var biraz araştırdım daha doğrusu baya bir araştırdım ve bir motorda kanate vardım kanuni racer S200.
gardaşlar kanuni hakkındaki neredeyse bütün yazıları okudum forumdaki ama ne yaparsınız ki başka param yok onmun için birde adanalı gardaşlarıma sorim dedim siz ne dersiniz gardaşlar alayım mı bu motoru ama bu gidişlede başka alacak motor yok neyse allaha emanet olun cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kazasız belasız hatasız sürüşler dileği ile .........
ŞU CUMHURİYET İNKİLABININ İÇERİSİNDE Kİ EN GÜR SEDA İSLAMIN OLACAKTIR
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)