akşam bicide neler oldu anlatın bakim arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yaw akşam ben de gelemedim üzerime bir halsizlik çöktü yerimden kalkamadım uyuyu vermişim gözümü açtıgımda sabah olmuştu bile
l m sory
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ismail bu hafta işlerini ayarlayamadığı için bizde gelemedik
aslında geldikde 12 yi geçiyodu bora abi gürsel abi ve ümiti giderken yakaladık diğerleri erken kaçmışş ayak üstü muhabbet ettik
şimdi biz cezalı olmuyoz demi muzaffer abii
geldik sonuçta ama siz yoktunuz o ayrıııı
sen kal aşk ben giderim buralardan
selam ben çerezcinin gazabına uğradım kısmet haftaya selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ahmet,özdenler geldi akşam.amaaa onlar öyle demiyor senin için ?
arkadaşlar anasayfada okudunuz mu bilmem,BURCU kaza geçirmiş ve köprücük kemiği kırılmış.
Evet abi bende okudum çok üzüldüm.Geçmiş olsun Burcu
Born To Be wild,Live to Ride...
konuştum abi burcuyla daha doğrusu pek konuşamadık acı çekiyodu duyduğum kadarıyla oturamıyomuş yatamıyomuş ayaktaymış yaa
kadın önüne kırmış arabayı ondan olmuş ufak tefekde çizikleri varmış
çok çok çok geçmiş olsun tekrar burcu cum
sen kal aşk ben giderim buralardan
anayasa mahkemesinin verdigi karara saygı duymak lazımmış bu yolar benim basar gecerim cezam neyse çekerim
hadi yaaa çok üzüldüm arkadaşlar aman dikkat kaza sezonunu ben açtım havalardan mıdır nedir sırayla takip ediyor kurşun mu döktürsek ne pek inanmam ama denemekde fayda var
burcu melek kız cok cok geçmiş olsun
herkes de dikkatli olsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Cengizin fotorafmakinesindeki resimlerin bir kısmını yükledim ilgi duyan bakabilir
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-koptuu-4.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi geceler bende yatayım bari
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
teşekkürler muzafferciğim.ahhh birde gürsel yüklese ümitin MARMOK resimlerini,sabırsızlıkla bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)