BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
sağolasın halukcum nerelerdesin, vallahi özledim sohbetini, bırak antalyaları hadi gel artık, yoksa adanadamısın
ümitimin yeni yaşı hayırlı olsun(45 mi oldu diyordun bora abi) diğer haberide öğreniriz elbet
günaydınlar apla
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın millet
Ümidin doğum günümü var hani parti, hani pasta, hani mumlar
Doğum günün kutlu olsun
zaferden yeni öğrendim, allah kaza bela vermesin Ümit,hayırlı olsun...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ümit Doğum Günün Kutlu Olsun
Kendine aldığın doğum günü hediyeni de güle güle tepe tepe kullan.
ümitçiiğim doğum günün kutlu olsun yeni motorun hayırlı olsun güle güle binmek nasip olur inşallah
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Selam millet.Neler yapıyosunuz bakalım.Motorlar satılıyor, kazalar yapılıyor, toplantılar da bazı önemli(!) eksiklerde olsa devam ediyor.Sizlerle beraber motosiklet kullanmayı özledim.
Uzun zamandır doğru düzgün km yapmadım ve fena halde kurtlanmış durumdayım.Yarın bu kurtları dökmeyi düşünüyorum ama tam olarak belli değil.
İçinizde İç anadolu ya doğru, her bahtı karanın görmek isteyeceği şehirleri görmek isteyenler olursa telefon açsın.Cumartesi 1-2 gibi hareket düşünüyorum.
Bir gece kalıp dönecem.Dediğim gibi şu an kesin değil ama gelen olursa kesinleşir
Olmadı kurtları geçici olarka dökmek içim kopüklü zıkıma gelirim
ii hadi gelim bakim.gelim de burdan kaçta çıkılcak.ben 12:30-13:00ten erken çıkamam.Olmassa tek geleyim..
aplam Allaha şükür iyileştim
ya muzafferim bende sizden iyi olmasın sevdiğim bir dostumdan aldım ümitin DL haberini
ÜMİTCİM YENİ MAKİNAN HAYIRLI OLSUN Allah kaza vermesin
alp büyük ihtimal tek gidersin, ama deyer, deniz mangal, etlerin dumanı ....öf öf öff
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
pazar saba giden varsa buluşabiliriz........
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bu sabah Ferda apla yerine ben Günayyydıınnn Adana MT diyeimm ..
arkadaşlar buradan parti resimlerini görebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...de-koptuu.html
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
sen kal aşk ben giderim buralardan
aragazı vermekten bi dipleyebilsen muzaffer abi sende anlayacan ne kadar hızlı olduğunu 600 f in
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)