Arkadaşlar yıllar sonra motorsiklet sevdam yeniden depreşti ve en 500 aldım inanılmaz bir keyif eğer yapışacak bir gezi yada herhangi bir aktivite olursa bende varım.ben tek takılıyorum uzun yolculuklara selamlar
aleyhüm selaaaann hoş geldin
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bu pazar yumurtalıkta balık ve denız keyfi yapcaz guruba katılıcakalr oklesın kısıye gore organızasyon yapılacak ve mayo ve gunes kremlerınızı unutmayın..
abi ben gecen hafta yumurtalıktaydım aşırı kalabalık ve denizi pek iyi degil alternatif olarak tuzla tenha diyolar kendimi ayarlaya bilirsem listeye beni ve şişme botumuda ekleyin
muzaffer abi balıkları yakaladım gürsel abinin topgine bak eski balıkcılardan kim kalmış beeeaaahh
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
kim ferdanın askerlik arkadaşıymışş
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
size bir süpriz yapayım ozaman cumartesi gecesi plajdaki diskoda köpük partisi var cumartesi çadırlarla gelin gece partide nonstop eğlenceye katılalım sabahta deniz öğlenede fırında güveç sıcak pide katılım listesini ben takip ederim rezervasyon yaptıracağım haydi coşalım adana mt selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)