yani gelmemek gibi bir şansımız söz konusu bile deyil hemi
geçmiş olsun ferda
kesinlikle
inşallah çamur olmaz cengiz
bu ne yav,budamı elit işi
yolda çerezleri bitirmeyin bizede bırakın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Tekrar hatırltma yapmak gerekirse;
arkadaşlar, çarşamba günü akşam saat 19:30 geleneksel bici toplantımızı yine yapacaz , ancak test etmiş olduğum ve seçeneklerin daha fazla olduğu yeni yerde yapmayı planlamaktayız(Nargile bile var) .
Daha önceleri yapmış olduğumu bici toplantının bir önceki göbekteki bicicide, kolcuoğlunun karşısına düşür.
İlgilenen ardaşlarla görüşmek üzere
Geçerli maziret olmadan katılmayan nankördür
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tekrar hatırltma yapmak gerekirse;
dayımın ameliyatından dolayı gelemicemi üzülerek bildiririm (nankör ünvanını almak istemem )
bu arada daycıımm tombul kuşumun amelyatı güsel geçmiş şimdi yoğun bakımda uyanması bekleni yooooo
sen kal aşk ben giderim buralardan
Tekrar hatırlatmak gerekirse Paaaaaaaaaaaaaaaaaas
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
iyi bari bende tekrar hatırlatıym berkerle beraber geliriz heralde
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
dunku bıc toplantısına hatılamadıgım ıcın kendımı ekısk hıssedıyoruum..ama hafta sonu honda egıtımde olcam ıstanbulda belkı telafı eder ha bıde tıesto konserii))) gelmek ısteyen????????
günayyydın milleeettt
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
geleneksel bici toplantısına gelen arkadaşlara teşekürler, gelmeyen arkdaşları ısrarla haftaya çarşamba günü davet ediyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlarım merhaba hepinize.buralarda herşey çok güzel.MARMOK rotasını birde ailemle gitmek istedim.önce KEMER,şu anda da ÖLÜDENİZ'deyiz.çok güzel resimler çektim.MARMOK'a giderken fark etmediğimiz birkaç güzellik keşfettik,onları sizlerle paylaşacağım.ancak daha sonra.hepinize sevgilerimle.
latiiiiiiiiiiiiiiiiiiiff
yani istanbuldasın ümit.
abi gelseydin ben sana kawa-eğitim + karate-do + olta balıkçılığı püf nopktaları special eğitim verirdim, ama konser isteme abi
tünaydın cengiz
abi helal olsun bombaların adamısın. bol resim çekte gidemiyoruz, bari avunalım
yani marmok devam muzafferim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)