Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Mümkün mü temmuzda 10000 binmeniz
Bnmde aklıma 30.000 geldi napıcaz şimdi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ah Mali ahh, tabi sende haklısın bu cehennem sıcağında;
Temmuz 2008 ayında bin km daha yaparsam bir senede (07.2007-07.2008 arasında) toplam onbin km yapmış olacağımı anlatmaya çalışıyorum
İyiki bir marmoka gittiniz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İş durumunuzu bilmiyorum ama bence 1 ayda 1000 km yapılmayacak bir yol degil. Ben motoru 12 Subat 2008 de aldım. Motor su an 5800' lü km lere gelmek üzere. Birde iyiki Sabah saat 06:30 da işe diye evden cıkıyorum, akşam 19:20 de evde oluyorum. Hafta sonu da köy işleri ile ugraştıgım için fazla zamanım olmuyor.. Yoksa şimdiye 8000' i gecerdi sanırım...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
benim cbf 150 mayıs 2007 trafik çıkışlı ve 15000kmde uyarmı sizce
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
muzafferin dediği gibi iyi ki marmoka gittiniz tamam anladık,kıskanmıyoruz daha nice 10 bin lere 100 binlere inşallah,yarın kimler geliyor biciye onları görelim
1-Ben ve eşim gelemiyoruz,Kayınbabam ve kayınço geliyor üzgünüm
2-Marmokçulardan
3-Marmokçu olmayan muzaffer ve eşi
4-Marmokçulardan daha biri
5-Marmokçu olmayanlardan Demir gürsel ve eşi
6-Marmokçulardan anotheri
7-Mamokçu olmayan öteki muzaffer abi xt 660 ı olan
8-Marmokçulardan yine biri
9-Marmokçu olmayan recep namı diğer çerezzzzci
10-Meçhul mamokçu
11-Marmokçu olmayan kaza ve ceza zede zion yani adaşım
ve bicibici ekibi
çay içmek isteyen saat 19:10 da orda olsun gelen yetişen içer geç gelen kaçak çaya devam
veeee hem MARMOKCU,hem de organizatör BORA.
vallahi güzel laf etmişsin muzafferseneye bunların havalarını söndürelim
benim er5 2005 1700 km uyarmı
helal olsun sana
abi benim çayı haftaya sakla 15:00-23:00 çalışıyorum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürsel abi senin aletin kmsiyle oynanmış diyorlar doğru mu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
mali ahlakımızı yiyip bitirecen valla alet falan adamın yaşı genç km ile oynamasına gerek yok daha çok uzun yol yapar
adaşım zionum hemen değiştirdim tabloyu olmamı sensiz bici yenermi heç
EN DİP NOT:Bugün buzdolab tamircisi gelecek biraz rötar olabiler kanımca verdiğimiz gecikmeden dolayı özür falan dilemem niye diliyecem ki dolap benim dolab sizene geç gelirim gelmem banane
dolabı getirmek sorun değil de içindekileri nereye koyacam senin dolabı getirde içini dolduralım sonra geri veririm
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)