Dün akşam menderese buluşma gerçekleşti ve bence çok güzeldi, katılmayan arkdaşlara sesleniyorum. Lütfen bu geleneğimizi (Çarşamba günleri) sürdürelim ve imkan dahilinde katılalım.
Dün akşam menderese buluşma gerçekleşti ve bence çok güzeldi, katılmayan arkdaşlara sesleniyorum. Lütfen bu geleneğimizi (Çarşamba günleri) sürdürelim ve imkan dahilinde katılalım.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sen neden gelmedin gürsel abi
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Hııııııııı anladım tabi
Abi amacım kalp kırmak yada birilerine laf sokmak değil,sadece tepkimi gösteriyorumm,yoksa ne o beni tanır nede ben onu ,ama bıraktım zatenn tartışmayıı
Eyyyyyy millet pazar günü gezi yokmu
Uyanında balağa gidek
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hadi bakalım bide helikopter nen kaza yap ,bi o eksiktii
Muzaffere katılıyorum çarşambaları geleneksel hale gelsin,mümkünse oltacılar oltayla gelmesinler parmak arası terlik giysinler,kaza yapmaya meyilli zatlar SSK karnelerini yanında getirsinler,dip not çay içmek isteyen çay bardağı getirsin artık plastik bardak kullanmıyacağım kanser ediyormuş öyle dediler,isteyen efes fıçı getirebilir 5 lt lik bardak gerekmez ben serum seti ayarlarım damardan alırız,polis üfletse bile bişey çıkmaz
gülmekten ölecem sebebim sen olacan haberin olsunn
cengiz abiye diyodumda hadi sanada söylemiş olayım kurban olduğumm
tamam cengizim abim, sende haklısın boş oltayla deyil balıklarla gel diyorsun yani bu arada içinemi doğdu nooldu parmak arası terlik sezonumu açtım bir dahaki toplantımıza oltalarım, kepçem, dizüstü şortum, hasır meksika şapkam, veeeee parmak arası terliğimle aranızdayım.kısmetliyseniz balıklarda olta ucunda olabir
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Endurocu01
Cengizim be serum seti işi rakıdada uyarmı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
marmok kafilesinden selamlar ben tatili birazdaha uzatma kararı aldım gelince görüşürüz selamlar bici geleneğimiz devam etmeli katılıyorum muzaffer abiye
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
arkadaşlar merhaba.bu akşam 8 de evdeydim.sağ salim gittik geldik.gezi yazılarına başlık açtım ama internet çok yavaş resimleri yükleyemiyorum.zaten bendeki resimler çok değil.esas resimler diğer arkadaşlarda.yarın devam edeceğim yüklemeye.çarşamba günü biciyi nerede yiyeceğiz.hepinizi sevgiyle kucaklarım.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)