Adamın motorunu bi görseniz oturup ağlarsınızz,onun ölmediğinede sevinirsiniz ...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Cengizim büyük geçmiş olsun, sana bir şey olmamış ya boşver motoru
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
adaşım ne zaman kaza yaptın hiç haberimiz yok geçmiş olsun, yapacak bişey varsa söyle adaşım elimizden geleni yaparız
Gölge etmeyin yeter dermişim ortamı gerermişimmm ( motosikletten uçan cengiz smileysi )
cengizimi allah korudu!!!bügün gittik servistede baktık motorun durumu iyi deil..ama geceek bunlarda cengizim üzülme sn
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
eyvallah arkadaşlar sagolun ama üzülüyo insan bee gecen cuma saat 14:00 gibi yaptım kazayı trafik kusuru 8/8 ini de karşı tarafa verdi verilmiş sadakamız varmış ne deyim buna da şükür
çinliydi ve sonuçta bir makina falan ama gene de bir bag kuruluyo arada allah kimseye acısını göstermesin
not : bu arada trafik te nerede olursanız olun geçiş üstünlügüm var hem kersıdaki de salak degil ya gördü beni cıkmaz yola demeyin herkim olursa olsun hep karşınızdakini salak ve acemi biri olarak düşünün yola cıkmaz demeyin cıkıyorlar abi ve ne olur böyle durumlarda yavaşlayın tecrübe ile sabittir
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
eşşeklik bende o gece verdim motoru sana
kankaa kaza kader hayır ve şer allahtandır ne kadar kaçınırsan kaçın olacaksa oluyor aslında yavaştımda ya 50 felandım yaşlı başlı adam kızmayım diyorum ama eş.....eşek nasıl görmedin diyorum gözüme perde indi görmedim yoksa çıkarmıydım hiç diyor bide yaw
dua etsin 57 yaşında ve hatasını kabul ediyor yoksa o kafayla katil olmamak elde degil
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
çenkizim geçmiş olsun sende pek bişey yok sanırım.motorada hayırlısı de ne yapacaksın.umarım fazla masraf çıkmaz, bide o sakat etmesin
tekrar geçmiş olsun.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
senden nie çıkıyor cengizim???
kestirdigin adamın adını bilon mu cengizim
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)