[QUOTE=demirgursel;1139923]cengizim abim ben kesin söz veremeyeceğim, büyük ihtimaldirki 07:00 dan 23:00 a kadar çalılşacağım
kaç saat çalışıyon sen öyle
[QUOTE=demirgursel;1139923]cengizim abim ben kesin söz veremeyeceğim, büyük ihtimaldirki 07:00 dan 23:00 a kadar çalılşacağım
kaç saat çalışıyon sen öyle
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ekibin sağsalim vardığına sevindim,
Yarın için bici festivali aynı yerde endurocu bir arkadaş daha gelebilir ortadoğu hastanesi kardiyaloğu dün tanıştım davet ettim.Evet şimdi katılım listesini görelim
ben geliyorum
adaşım muzafferde (fazerr) geleceğini söyledi
yazıdan okuduğum kadarıyla (çerezci) recepde geliyor
demirgürsel de çalışmassa gelecekmiş
efendy_iso sözde çarşamba günleri katılacaktı ama henüz kendisinden ses seda yok yengem izin veririse gelir herhalde
diğerlerini bilmiyorum, benden bu kadar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Abi kanun hükmünde kararname mecliste onay bekliyo,ilgili içişleri bakanımız imza atarsa yarın ordayızz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
maç varmış Türkiye-Almanya,kıvıranları görelim
( parmak kaldırma smileysi ) :DD:
ozaman toplaşıyoruz, muhabbete biciye ve çaylara devam
Karikatür gercekden güzel olmus..
Arkadaşlar Adana MT yi takip ediyorum da . Gercekten aranızda cok guzel bir iletişim güzel bir dosluk arkadaşlık ve ne bileyim adını bilmedigim cok güzel duyguların olustugunu farkettim ve kıskanmadım desem yalan olur... İşim geregi her gun mersinden adanya geliyorum ama servisle... Yakında adanaya taşınmayı düşünmüyor da degilim ama hadi hayırlısıı... Taşınmaya karar verirsem buradan soyle uygun fiyata bı kiralık ev aranıyor ilanı veririm artıkk... Mesai Bitmek üzere İyi akşamlar adana
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
eyvallah gezgin33 herzaman bekleriz ev işinide ayarlarız hep beraber adanaya yayılırız bir günde ev buluruz,çarşambaları takılabilirsin biciye
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
sen gel bizim evlerden birini sana kiralarızz yıllık 2500 ytl kafana görede ödeme imkanı veririmm
isocum emlak işinede girmissin bakıyorum,işler kesat herhalde yan gelir hesdabııı
iso zaten işi değiştirmek istiyordu, al sana yeni iş kolu
ya hemen kaynatmaya başlıyonuzz,akşam kaçta buluşuyoz deyin hele bii
ben saat 19:30 gibi orda olacam
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)