Tüm MARMOK yolcusu arkadaşlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar.Bol Bol fotograf çekin siteye koyunda bizlerde gitmiş kadar olalım...
Tüm MARMOK yolcusu arkadaşlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar.Bol Bol fotograf çekin siteye koyunda bizlerde gitmiş kadar olalım...
Born To Be wild,Live to Ride...
Adanaa Mt =) duy sesimi Salı günü marmoktayım orda görüşüp tanışmak ümidi ilee
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
çarşamba biciye devam mı ekip
imzaya cvp: İçmeyecennn :D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar hepinize günaydın.şu anda sabah bizimkiler uyuyor hala.sizlere ÖLÜ DENİZ sabahından yazıyorum.birinci gün 630 km.yolculuk yaparak akşam saat 22 de KEMER'e geldik.geceyi orada geçirdik.sabah biraz havuz keyfi ve kemer turunun ardından,yola koyulduk.önce KEKOVA batık şehrine geldik.tekne ile adaya gidip orada öğle yemeği yedik.oradan KAŞ,KALKAN,FETHİYE ve akşam 21 de 415 km.yolculukla ÖLÜ DENİZE geldik.bugün sabah yine havuz keyfinin ardından MARMARİS'e ve kamp alanı DATÇA gideceğiz.yolculuk çok iyi geçiyor.sadece akşama doğru herkesin poposu ağrıyor.herhangi bir aksilik yok çok şükür.çok iyi gidiyor.resimler o kadar çok ki ancak gelince yüklenecek.hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.
haydirilili lili lili yar haydirilili lilililiii yarrrrr
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
dilililililililililililililililililililililili ( çorum smileysi ) :D
hoşgeldin canım ( kamber ve düğün smileysi )
ferda şu resminizi yollayında bana bi photoshop ta isonun üstünü deiştirim dün gittim aynı t-shirt
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
arkadaşlar gruba benide alırmısınız ,motorumun sepetliğide var ama
cengizim abim ben kesin söz veremeyeceğim, büyük ihtimaldirki 07:00 dan 23:00 a kadar çalılşacağım
demek yaşıyorsun tirililililiiiiiiii
düğün vardıda oynamadıkmı similileysi
iyi olur yolda kalan oldumu sepetliğe atarız motoru
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)