Ahmet Abi sen yola çıkmadan önce beni artçı alacan.Şöyle bir iki tur atalm bakalm öğrenmişmisin bu işi ben görmeyeli.
Benim marmok bu sene yalan oldu.Size iyi eğlenceler keyifli sürüşler.Benim yerimede denize girin
hayırdır alp nooldu niye gitmion marmok aa
kırk yılda bi gitiyon mt yee ondada evt buluşmaya gliyorum veya taam gezide bende varım gibi bişeler yazacaanaa
gitme bi yere otuurr
soora güneşşlee mendereslerde gezzz
yakaladık geçende sizi de durduramadık
sen kal aşk ben giderim buralardan
Biciler,Partiler,Toplantılar... Millet uçmuş bizi davet eden yok :(
Born To Be wild,Live to Ride...
arkadaşlar bu akşam bici muhabbetini unutmayın.dediğim yeni yerde buluşuyoruz
yeri birde tam anlasam neyse, kıyıdan kıyıdan gelcez artıkın 3-5 motorcu nerde durmuşlarsa oraya kapak atcez kanımca
Abi Göl Kenarından Sona Kadar Gidecen,(hani Sola Doğru Yukarı çıkılıyor)en Sonda Kendin Pişir Kendin Ye Restoranı Var.onun Yanı.
cuma günü hırvatistan maçı için kaktüste toplnmayı planlıyoruz..başka bi yer teklifi olan warsa acele sölerse yer ayrımı için ii olur ..katılımın büük olmasını bekliyoruz..
katılım olmadıgı için maç kyfi iptal
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Berkercim güzel bir konuya deginmişsin.Umarım musait olan herkes gelirde beraberce bir maç keyfi yaşarız...
Born To Be wild,Live to Ride...
tamam işte zion kardeşim haberdar edelim maksat berabr olaım...bugun bici için bnde gelmek isterdim ama arkım ameliayata girecek ondan gelemem büük ihtimal..ama maçı beraber izlersek süper olur
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
adanalı kardeşlerim
ne yaptınız bu akşam toplandınızmı
maç olayı : yine pass (15:23 çalışıyorum.ekmek davası )
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
dün akşam bici partisi oldukça çok katılımlıydı.yaklaşık 20 kişi kadardık.ceyhandan 4 misafirimiz bile vardı.katılamayan arkadaşlar adına üzüldüm,sohbet muhabbet kahkahalar kırla gitti.arkamızda dolunay ve gecenin sükuneti.ancak bu sükunet çok sık kahkahalarla bölündü.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)