demirguselle menderesde buluşacağız hem sohbet hem bici yiyeceğiz , katılmak isteyen arkadaşlar saat 19:30 amerikan adası girişini geçtikten sonra ilk bici bicicide buluşmak üzere
KATILIMCILAR şimdilik;
-ben ve oğlum
-demirgursel ve oltası
-azgurbuz ve yeni motoru
-hayalet (belki)
-???
-??
-?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bu biciyi yazman biraz zor olmuş gibi
bu akşam 19:30 a yetişemeyen 20-21-22 ye kadarda olabilir.yani süre ortama muhabbete bağlı .
KATILIM LİSTEMİZ
muzaffer1968-oğlu
demirgursel-olta takımı
hayalet01-???
gürsel(adaş)-caner-mehmet
cerrezci
adanalı-hyosungu
azgurbuz-yenimotoru(????-e artık bi hayırlı olsun bicisi yeriz yani )
simyacı-yedek oltalar
endurocu01-eşi
?????????
devamı yolda
ADRESS
adnan menderes bulvarı, menderes adasını geçince sağdaki ilk bicibicicicicici
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bulusma bugunmu olta varemı fazladan yada dubara...
demırgurselım dubara varmı yoksa tpolayalım levrege atatrım sadece ona goreee ..haberını beklıyorum....bıcılerde meyvelı olsun..)
bizde geliyoruz iki kişilik yer açın uleynnnn özledik ulen demirci gürsel çay da varmı termosla falan getirsek olmamı bardak neyim bir termos bizde var hade
oltadamı getiriyoz balıkmı tutcez yoksam geyikmi
biciden sonra benim dükkanda plastik bardakta nescafe içmek isteyenler el kaldırsınnnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
grup baya buyudu sanırım ordanda bı marmok yaparız ))
nan bende adan mt ye kimse bişey yazmıyomu diye girdim forma bir de ne göriym konu aboneligimi ipdal mi etmişim nedir hiç uyarı mesajı gelmemiş yazılanlar hakkında
abi kardeşime söz verdim sezen aksu konserine götürecem akşam ekebilirsem yada erken cıkarsak yanınızdayım balık yakalamayı unuttuk yaw hasret kaldık geliymde 50 --100 tane levrek sazan ne varsa yakalayım
abi özelmesajları gelen giden ne varsa sildim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
gölede girecekmiyiz ona göre mavi don giyelim
ne geyiği abi, şu an yasak dönemde olta atmaya korkuyoruz hazır kalabalık varken ceza yersekte dokunmaz, yemek hesabına dahil ederiz sadece 650 ytl civarı
elimi görmüyormusun iso, kolum koptu görde indirim elimi
işte bu ya ama bensiz olur zannımca
az olur bu kadarı
giy abi giy
ulenn bize rol icabı delikanlılık yakışırmı biz zaten delikanlıyız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
sizin için sabaha kadar açık kalırım ama genelde 12 'ye kadar açığımm bak gelmessen bastırırım parayı ,alırım mt'yi ,sonra seni banlarım
tamam indir elini burnuma sokacan
laf değil icraatlara göre karar verenlerdenimm
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)