yeni resimlere baktınmı onlarda çok güzel çıkmış
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bu pazar bnde katılacam nereye gidioruz
edo da bi brucnh? bana yakında o yüzden
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
ayıp oluyor haadşım biz negüne duruyok olmazsa ailecek kızkalesi yapak..hem sana yüzme ögretirim ha gürselde hiç kızkalesini görememişisterseniz bi uzanalım otarafa olta takımını alalım balık tutarız..gürselciğim bize rat atmasını ögretire tabiki adaşım japon ilacınıda yanına al onsuz yapamıyon
Zafer Abi, fotografa "Everest" pardon "Erciyes" yazacaktim, unuttum. Bi dahakine birlikte çekeriz ayni fotografi, manzara gerçekten süperdi.
Ayni geziyi bu haftasonu yapamayabilirim, ancak fikir asla iptal degil. Yalniz biraraya gelip plan yapmaliyiz. Böyle benim yaptigim sekilde yola çikmak biraz amatörce bir hareketti. Yine de öyle detayli bir hazirlik gerektigini de düsünmüyorum. Viraj ve doga olayina girmek isteyen varsa çok güzel bir yol oldugu fikrindeyim. Herkese tavsiye ederim. Özellikle de MARMOK'a gitmeyi düsünenler için antreman pisti tadinda bir güzergah.
oderint dum metuant
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hepsini olmasa da bütün yüzme tekniklerini öretiriz kumada gömeriz ama kürek lazım iyi gömelim ki bir daha çıkamasın isoyu üçümüz zor cıkardık yaw ben uyanık davrandım onun üzerinde de heykel tıraşlık yaparmıyız ki acaba
şööle baklava dilim li bread pit göbeee felan süper olur haa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)