ne demek hocam en kısa zamanda tanışalım, yeniden hoşgeldin
nasıl başlayacağınızı düşünmeye gerek yok, eynerde beraberiz demekki
xt den başka motorla teker yapabiliyormusun.
jawa 350 deyilmi
ne demek hocam en kısa zamanda tanışalım, yeniden hoşgeldin
nasıl başlayacağınızı düşünmeye gerek yok, eynerde beraberiz demekki
xt den başka motorla teker yapabiliyormusun.
jawa 350 deyilmi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Jawa konusunda henüz anlaşmadık. Yarın belli olacak. Ancak anlaşsam da anlaşmasam da gelrisem Zealsun ile gelirim. Kısmetse yeni motorla sonraki gezilere katılırım.
Sizlerle her geziye katılamıyordum. Zira motoruma güvenemiyordum. Özellikle 100km hızlarda tempolu gidemiyor (du). Şimdi biraz iyi ama gene de 100km hızda sürekli seyredemiyor. Nede olsa 125cc.
Daha iyi bir motor almak isterdim ama şu anda üzerinde çalışabileceğim en güzel motor bu. Ben pek şu garip modifiye işlemlerinden yana değilim. Orjinal ve fabrikasyon özellikleri tercih ederim. Bu nedenle alacağım motor ne marka olursa olsun adab-ı muaşeret kurallarını bilen bir motor olacaktır.
Ruhsatta 330.000km'deyim ama 1 yıldır biraz km yaptım. Şimdi gören 450.000km'de sanıyor. Emeklilik ruhen yani...
@teknikhoca neeyyy jawa 350mi sen sormadan ben söyleyim hocam almaaaa ne yapacaksın sen teknik adamsın olmaz kabul etmiyorum hem hayabusan 1lt az yakıyor o motorlarvalla emekli maaşını benzine verirsin benden söylemesi
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Ahmet bey merhabalar. Sizlerle görüşmeyeli çok uzun zaman oldu. Hepi topu 3 geziye katıldım, hala anlatmakla bitiremiyorum gezileri. Askerlik anıları gibi....
Jawa'yı sadece benim motorla uğraşmaktan ve büyük motor alamamaktan dolayı düşünüyorum. Zira ne güzel bir geziye nede uzun mesafeli seyahatlere gidemiyorum. Satsam satılmıyor bunlar. Zaten bir daha Çinli, Hunlu, Moğol, Göktürklü, Kırgızlı, Kazakllı, Koreli kesinlikle eve sokmayacağım. 3. motoru da eve koymazlar. Gerçi bir taraftan da tedirgin olmuyor değilim ama bu motora yapabilecek bir şeyim yok. Her gün bir civatasının yalama olmasından fenalık geldi. Motorun tüm bağlantı vidalarını kelepçelerini pernolarını somunlarını yeniledim. Bitmiyor bitmiyor....Jawa en azından 2 zamanlı ve tüketimi hergün kullanmayacağım için çok da sorun olmaz (scooter'i satmıyorum). Birde özellikle 2 zamanlılar konusunda son 1 senedir epey çalışma yaptım. Gerek motoru gerekse kasası ile başa çıkabilirim sanırım. Bu nedenle düşünüyorum. Hoş adam daha kabul etmedi ama...Ama sizlerin görüşleri benim için çok değerlidir tabiki...
Evet teknık hoca ay pardon emeklı hocam,şu forumda kayboldugunu düşünüp üzüldügüm insanlardan bitanesisiniz tecrübelerinizden ve biginizden faydalanmak umuduyla tekrar hoşgeldiniz...
Hasan..
Hoşbulduk. Sizlerden ayrılmak mümkün ve mükerrer olamaz asla.
hocam tekrardan hoş geldiniz jawa benim de hep sevdigim ve sevecegim bir motordur hayırlı olsun bence cok yakışıklı bir motosiklet ve ayarlarını tam yapıp benzin yag karışımını güzel ayayrlarsanız hiçde cok duman atacagını sanmıyorum
ama direksiyonu w şeklinde olursa iyi viraj alıyo egzozst larda hafif yukarı kalkarsa cok hoş görünüyor gerisi orjinal haliyle güzel. biraz fazla yaksa da kuvvetli ve saglam bir mtorseviyorum bu makinayı ne yapım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydıIıIıIıIıIıIıIıIıIıIıIıIıIııIıIıIIıııIııInnn n Adana Mt
ilginçtir bugün kendimi iyi hissediyorum
teknik hocam sizde hoşgelmişiniz
hade ben cevap vereyim
günaydın zekiyecim
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
senden nefret ediyorum lütfüüüüüü
nerden buldun bu resmi yaws
sen kal aşk ben giderim buralardan
neymiş kendimi iyi hissetmemin ndeni
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)