Arkadaşlar merhabalar.
Oldukça uzun bir zamandır formdan uzak kaldım. Acaba aranızda emekli bir öğretmene yer var mı?
Arkadaşlar merhabalar.
Oldukça uzun bir zamandır formdan uzak kaldım. Acaba aranızda emekli bir öğretmene yer var mı?
rezervasyon alalımmm :D
hoşgeldin hocam
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah çok daha sık aranızda olmaya çalışacağım. Bir süre ayrı kalınca "acaba nasıl başlasam" diye çok uğraştım. Kısmet bugüne imiş.
Aslında aralıklarla girip özlem gideriyordum. Buradan kopmak gerçekten imkansız.
Hocam nasıl başlasam die birşey mi var .. Zaten burdasın unutmadık seni
Ne zaman istersen biz burdayız
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
özledik sizi hocam.pardon emekli hocam.sevgilerimle.
Şunu kalbimden söyleyeyimki, burasını bende çok özledim. Burada olmak, artık konulara cevap yazabilmek çok çok güzel. tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim.
Hala 2 tane motorum var. Aslında biraz da bugünkü yazma cesaretimi biraz da (inşallah anlaşabiliriz) tam istediğim gibi bir motoru bulmam neden oldu. Artık gezilerde tüm grubu geride bırakmaz zorunda kalmayacağım. Motor güncel bir motor değil belki, artı biraz eski. Ama tam aradığım motor. Yarın sahibi ile anlaşırsam (ki inşallah olacak) Zealsun ile başabaş değişim yapacağız. Bir tornavida, iki tane 12-13 ve 14-15 açıkağız anahtar, biraz sevgi....sanırım şahane olur.
emekli birisine olsa olsa pancar motorlu bir zündap gider herhalde....600R bize göre çok büyük...
Kime sorarsam "alma" diyeceğinden eminim ama, hep iki zamanlı bir makine ile uğraşmak istediğim için alıyorum. Artı benim zelasunu elimden çıkarmanın tek yolu da bu zaten. Motor 1996 model Jw 350 Style. Gerçi motoru görmedim sadece resmini gördüm ama, benim motorumla takas ederse (bire bir) benim aradığım tek motor.
Kimseyi dumana boğmayacağıma söz veririm. En arkadan gelirim. Ama en azından artık "gelirim".
teknikhoca emekliliğin hayırlı olsun bana çok erken gibi geldi (adanada tanıştığımızda çok genç görünüyordunuz),bir işle oyalanıyormusunuz.
Kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)