BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
birkancım hoş geldin.en kısa zamanda görüşelim.
acaba sazan mı olduk bak şimdi tereddüt ettim haa.
birazdan kurtlar vadisi başlayacak sonra burda kimseyi göremezsiniz herkes televizyon başında olacak
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
soruma cevap yokmu arkadaşlar, hasan abinin bu mutlu gününe katılan yokmu?
birkan geldinmi bilinmiyor ama geldiysen hoşgeldin biraderim...
Arkadishler, Birkan gelmis, ama herhalde 6 ayin uykusunu cekiyor, o yuzden yorum yapamiyor. Muhtemelen de bizden cok daha fazla ozledikleri vardir kendisinin. Kimse sazan olmadi, estagfurullah, ancak Birkan siteye baktiginda sok gecirecek gibi geliyor bana.
Hasan'in dugunu de olay oldu, kim gidecek - kimin haberi yok, belli degil fakat sanirim sessiz sedasiz bayagi bir katilim olacak. Sadece birbirimizden habersiz ve alakasiz gitmesek iyi olur gibi ama neyse. Mesela motorlarla konvoy mu yapmak istiyorsunuz, yoksa benim gibi hanimi da alip suslu-puslu gitmeyi mi planliyorsunuz? (Not: Konvoy olacaksa hanimi evde birakayim... )
oderint dum metuant
Walla benim alacak bir hanımım yok Süslenmemde püslenmemde En serseri halimle gelirim.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sende olsan diziye arada bir yorumda yapardık neyse ben mihriyle kullinayı seyretmeye devam
var gideceğiz, konvoy olayını bilmiyorum, çünkü o arada başka işlerimde var
sanada bu yakışır malim
@hayalet01 murat o arada benim biraz işim var sanırım olsada konvoya katılamam, ama akşam kesin oradayız ailece
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Abim, konvoy filan is cikarmayalim aksam vakti, hem burasi Adana, Istanbul gibi olmaz, araya bir yakisikli "Beyaz Sahin" girer, bozar tum goruntuyu, ruh halimizi. Herkes bildigi gibi gitsin, zaten Hasan da istemiyordu kargasa olsun. Simdiden kargasa oldu bile ya hadi hayirlisi...
Kismet olursa Mali'nin dugunune konvoy yapariz, en serseri halimizle...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...n-konwoyu.html
Konvoy yapmiyalim dedim ama kiskandirdilar beni...
oderint dum metuant
bu millet nerde şimdiden tatil moduna girdiler galiba
bende hazırlığımı yapsammı acaba
hasan nın düğününe misafirlerim geleceği için katılamıyacağımı üzülerek söylemek zorundayım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yaw şimdik şöyle oluyor ken küm şey yani
hah evlenmek güseldir iyidir hoştur sabahtan beri ben milete evlenin evlenin diyom da evlenmeyin demiş gibi algılanıyor heralde şöööyle helel süt emmiş birini bulusam bende evlenirim inşallah ne güsel herkes evlenmeli kanka
kısmetse yakında bende evlenecem yapmışken iki katlı bahçeli bişey düşünüyorum şööyle motosiklet garajlı felan ama bu işler kısmet işi uygun bir kredi bulabilebilirsem evlenecem heralde
amam günümüzde milet katlanıyor ben evlenme taraftarıyım ne o dimi ama
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)