demirim gürselim hani başlık yav.
demirim gürselim hani başlık yav.
arkadaşlar bu haftaki gezi linkimiz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ik-gezisi.html
katılım listesini güncelleyelim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Sık sık gidildiğini okudukça artık söylemeden edemeyeceğim, Eğner'de Muhtarın Yeri mi, öyle bir yer var, çoğunluk biliyordur herhalde. İlk defa motorlarla gittiğimizde çok hoşuma gittiğinden daha sonra hanımı alıp arabayla gittik, rezil olduk, aç kaldık, açıkta kaldık. Acaba motorla gidince farklı mı görünüyor herşey? Neyse işte, eğer o tarafa gidiyorsanız benden selam söyleyin Muhtar'a.....!!! Ama şelaleyi görmek isterim doğrusu...
Abi, geliyorsan mangalı getirmene gerek yok, testi kebabına gidiyoruz, testi lazım olacak orada.
aramızda testisi olan var mı?
oderint dum metuant
testis .. .........? derken yardımcı olmak istedim
Testi Kebabı: Günlük bağ bahçelerde ve soğuk çeşme başlarında yapılan bir yemektir. Ağız kısmı dar bir testi yapılır. Bu testinin içinde koyun etinin yağlı kaburga kısmı kuşbaşı şeklinde doğranarak, tuzlanıp konur. Yiyenlerin arzusuna göre içine ayrıca küçük temizlenmiş soğan, patates, patlıcan, yeşil biber, havuç ve domates doğranarak malzemesi tamamlanır
afiyet olsun
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Kalbim pırıl pırıl, ama kafam az bulanıktı dün akşam...
Abi, orijinal planı yapan 3 erkek arkadaşız, yanımıza artçı almayı planlamıyoruz, daha doğrusu hanımlar bu işe sıcak bakmıyor zaten. O sebeple bekar tüm beylere kapımız açık. Tüm çabalarımız sizlere bir haftasonu kaçamağı yaratmak için...
abi, ben de işte onu diyorum, varsa kullanmak lazım... biz gezmeye değil, kaçmaya gidiyoruz... dermişim...
şaka bir yana, MARMOK filan hayal etmeden önce dedimki kendime, "oğlum, bir kampa bile gitmedin, çadır kurmadan bile anlamazsın, bari önce çık şu ovadan, uzun (tamam, yarı-uzun) yol nasıl oluyormuş, yanına ne alman gerekiyormuş öğren, antreman yap, gör bir hele." Bunu da kimilerinin dediği gibi sadece yanında testisi olanlar yapabilir... Bizimkiler ancak bu kadarına izin veriyor, Datça'ya gidebilecek olanlara saygıyla eğiliyorum...
kardeş, ekmek-mekmek yok, testisini alan herkes gelebilir, kebap yapacağız, (yer miyiz - yemez miyiz, o başka)
kardeşim, bu tarif ve resim üzerine testi kebabı tatmaya gitmek farz oldu, şu planı cidden işlemeye almak lazım, testi filan lazım değil, gittiğimiz yerde buluruz... hem ne demiş atalar, su testisi su yolunda kırılır, yanımıza alırsak yolda düşer parçalanır, hele topcase içine sığmazsa üzerine hiç bağlanmaz...
hava sıcaklıkları artmaya başladı, zaten azıcık da yayla havası almaya gidiyoruz, sanırım soğuk o kadar rahatsız etmez. sizin çıktığınız saat de biraz ayaz zamanı. tarih neydi, hatırlıyor musun?
kamyoncu moteli değil de uzun bir yoldan sonra güzelce dinlenebileceğimiz, hatta akşam da eğlenebileceğimiz bir kaya otel filan uygun gelir düşüncesindeyim.
yok mu hani arkadaşlar, abiler-kardeşler, orada bar-otel-motel işleten arkadaşı olan?
oderint dum metuant
kamyoncu motelini boşverin (gamyoncu dernek üyesi recep ivedik smileysi)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşlar, en büyük asker bizim Birkan tezkeresini almış sanırım. Hayırlı uğurlu olsun. Kendisine hoşgeldin diyorum buradan. En kısa zamanda tekerlenerek aramıza katılması dileklerimle.
oderint dum metuant
aha geldi mi toplantı organizatörü hadi adanamt ye hayırlı olsun hoşgeldin gözün aydın dostum
murat abi ekmek yemek derkene daha büyümem lazım o yolarda heba olurum yoksa ohoooo fizana gine giderim nolcek baglayan mı var bu güne bugün bekar ve özgür biriyim
yaw benimkide züürt tesellisi galiba etrafımda kafa dengi bekar kalmadı bazı yengelerim benden kıl oluyo bizim herifi yoldan cıkartma yuvamızı dagıtma diyenler bilem var
alahım ben yanlızmıyım simileyleysi
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bi kendileri bizim yaz akşamları toplantı organizatörümüzdür o giti gideli akşamları biryerde oturup muhabbet etmişligimiz yok doru dürüs hadi sayın baykam bişeyler organise et de geldigini bilelim yaw
diyene bak yaw sen sus kabahatinle otur bakıym bir köşede kakooo
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Başa döndük yine Hoşgelmiş sefa gelmiş
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)