Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    demirim gürselim hani başlık yav.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu haftaki gezi linkimiz
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ik-gezisi.html
    katılım listesini güncelleyelim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Alıntı HaYaLeT01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 arkadaşımla birlikte Kapadokya taraflarına "gece konaklamalı" haftasonu gezisi yapmak istiyoruz. Uzun zamandır aklımızdaydı, ama fırsat olmadı işte, havadan-sudan sebepler. Şimdi ise havalar birden ısındığından şöyle bir yayla havası almak istiyoruz.

Ana plan, C.tesi sabah çıkıp Kozan-Feke istikametinden Kayseri'ye geçip oradan Ürgüp'e yönelmek. Ancak yol ne kadar uzun sürer, bilmiyorum. Bu yüzden alternatif plan ise herkesin kullandığı yoldan, Pozantı-Ulukışla-Niğde tarafından gitmek. Kısa yolculuktan sonra Kapadokya'da gezecek vaktimiz kalacak.

Dönüş ise malum, Pazar günü iyice bir dinlendikten ve hatta etrafı şöyle bir dolaştıktan sonra mümkün olan en geç saatte yola çıkıp en kısa yoldan eve dönmek.

Bu konuda 1. belki bize katılmak isteyenler çıkabilir, 2. böyle bir tur atan olduysa faydalı bilgiler paylaşabilir, diyerekten tartışmayı açıyorum.

Ne dersiniz?
    Sıcak bakıyorum, haftaya olabilir mesela

HaYaLeT01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu haftaki gezi linkimiz
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ik-gezisi.html
    katılım listesini güncelleyelim

Sık sık gidildiğini okudukça artık söylemeden edemeyeceğim, Eğner'de Muhtarın Yeri mi, öyle bir yer var, çoğunluk biliyordur herhalde. İlk defa motorlarla gittiğimizde çok hoşuma gittiğinden daha sonra hanımı alıp arabayla gittik, rezil olduk, aç kaldık, açıkta kaldık. Acaba motorla gidince farklı mı görünüyor herşey? Neyse işte, eğer o tarafa gidiyorsanız benden selam söyleyin Muhtar'a.....!!! Ama şelaleyi görmek isterim doğrusu...

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıcak bakıyorum, haftaya olabilir mesela

Abi, geliyorsan mangalı getirmene gerek yok, testi kebabına gidiyoruz, testi lazım olacak orada.

aramızda testisi olan var mı?
    oderint dum metuant

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Kalbinin temizliğine eminim

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    testis .. .........? derken yardımcı olmak istedim
    Testi Kebabı: Günlük bağ bahçelerde ve soğuk çeşme başlarında yapılan bir yemektir. Ağız kısmı dar bir testi yapılır. Bu testinin içinde koyun etinin yağlı kaburga kısmı kuşbaşı şeklinde doğranarak, tuzlanıp konur. Yiyenlerin arzusuna göre içine ayrıca küçük temizlenmiş soğan, patates, patlıcan, yeşil biber, havuç ve domates doğranarak malzemesi tamamlanır

afiyet olsun
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    2 arkadaşımla birlikte Kapadokya taraflarına "gece konaklamalı" haftasonu gezisi yapmak istiyoruz. Uzun zamandır aklımızdaydı, ama fırsat olmadı işte, havadan-sudan sebepler. Şimdi ise havalar birden ısındığından şöyle bir yayla havası almak istiyoruz.

Ana plan, C.tesi sabah çıkıp Kozan-Feke istikametinden Kayseri'ye geçip oradan Ürgüp'e yönelmek. Ancak yol ne kadar uzun sürer, bilmiyorum. Bu yüzden alternatif plan ise herkesin kullandığı yoldan, Pozantı-Ulukışla-Niğde tarafından gitmek. Kısa yolculuktan sonra Kapadokya'da gezecek vaktimiz kalacak.

Dönüş ise malum, Pazar günü iyice bir dinlendikten ve hatta etrafı şöyle bir dolaştıktan sonra mümkün olan en geç saatte yola çıkıp en kısa yoldan eve dönmek.

Bu konuda 1. belki bize katılmak isteyenler çıkabilir, 2. böyle bir tur atan olduysa faydalı bilgiler paylaşabilir, diyerekten tartışmayı açıyorum.

Ne dersiniz?
    sana hayırlı yolculuklar çocuklar olmasaydı bizde gelirdik
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)

Bende eminim

Ne dersiniz?

yaw hep görmek istedigim yerler ama benim için daha erken daha coook fırın ekmek yemem lasım oralara kadar gitmek için gidenlere iyi eylenceler
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    evet bir çift var nolacak.

evet bende eminim.

Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    Kalbim pırıl pırıl, ama kafam az bulanıktı dün akşam...

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana hayırlı yolculuklar çocuklar olmasaydı bizde gelirdik
    Abi, orijinal planı yapan 3 erkek arkadaşız, yanımıza artçı almayı planlamıyoruz, daha doğrusu hanımlar bu işe sıcak bakmıyor zaten. O sebeple bekar tüm beylere kapımız açık. Tüm çabalarımız sizlere bir haftasonu kaçamağı yaratmak için...

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bir çift var nolacak.

evet bende eminim.

abi, ben de işte onu diyorum, varsa kullanmak lazım... biz gezmeye değil, kaçmaya gidiyoruz... dermişim...

şaka bir yana, MARMOK filan hayal etmeden önce dedimki kendime, "oğlum, bir kampa bile gitmedin, çadır kurmadan bile anlamazsın, bari önce çık şu ovadan, uzun (tamam, yarı-uzun) yol nasıl oluyormuş, yanına ne alman gerekiyormuş öğren, antreman yap, gör bir hele." Bunu da kimilerinin dediği gibi sadece yanında testisi olanlar yapabilir... Bizimkiler ancak bu kadarına izin veriyor, Datça'ya gidebilecek olanlara saygıyla eğiliyorum...

Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende eminim

yaw hep görmek istedigim yerler ama benim için daha erken daha coook fırın ekmek yemem lasım oralara kadar gitmek için gidenlere iyi eylenceler
    kardeş, ekmek-mekmek yok, testisini alan herkes gelebilir, kebap yapacağız, (yer miyiz - yemez miyiz, o başka)

Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    testis .. .........? derken yardımcı olmak istedim
    Testi Kebabı: Günlük bağ bahçelerde ve soğuk çeşme başlarında yapılan bir yemektir. Ağız kısmı dar bir testi yapılır. Bu testinin içinde koyun etinin yağlı kaburga kısmı kuşbaşı şeklinde doğranarak, tuzlanıp konur. Yiyenlerin arzusuna göre içine ayrıca küçük temizlenmiş soğan, patates, patlıcan, yeşil biber, havuç ve domates doğranarak malzemesi tamamlanır

afiyet olsun
    kardeşim, bu tarif ve resim üzerine testi kebabı tatmaya gitmek farz oldu, şu planı cidden işlemeye almak lazım, testi filan lazım değil, gittiğimiz yerde buluruz... hem ne demiş atalar, su testisi su yolunda kırılır, yanımıza alırsak yolda düşer parçalanır, hele topcase içine sığmazsa üzerine hiç bağlanmaz...

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi adanadaki sıcağa kanıp yazlık halde gittik.Çamardı yoluna girdiğimiz anda kan akışımız yavaşladı Frene basamıyordum.Ayak freni ile duruyordum.Resmen parmaklarım morarmıştı.Konaklamalı gittik tabiki.Ama planlı değildi.Planları pek sevmeyizde Ürgüpe yakın bir yerde kamyoncu moteli bulduk.Açlıktanda ölüyorduk zaten birer çorba mis gibi geldi.Daha sonra sadece çift kişilik bir yatağı olan bir odada geceliği 15 ytlden kaldık
    öğlene doğru ürgüpü gezip tekrar adanaya döndük.Tavsiye edebileceğim bir şey yok ama hala çamardı yolu soğuktur.Hazırlıklı gidin.Gidin dediğime bakma bende gelebilirim belli olmaz
    hava sıcaklıkları artmaya başladı, zaten azıcık da yayla havası almaya gidiyoruz, sanırım soğuk o kadar rahatsız etmez. sizin çıktığınız saat de biraz ayaz zamanı. tarih neydi, hatırlıyor musun?

kamyoncu moteli değil de uzun bir yoldan sonra güzelce dinlenebileceğimiz, hatta akşam da eğlenebileceğimiz bir kaya otel filan uygun gelir düşüncesindeyim.

yok mu hani arkadaşlar, abiler-kardeşler, orada bar-otel-motel işleten arkadaşı olan?
    oderint dum metuant

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kamyoncu motelini boşverin (gamyoncu dernek üyesi recep ivedik smileysi)
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    Arkadaşlar, en büyük asker bizim Birkan tezkeresini almış sanırım. Hayırlı uğurlu olsun. Kendisine hoşgeldin diyorum buradan. En kısa zamanda tekerlenerek aramıza katılması dileklerimle.
    oderint dum metuant

Motosikleti
    aha geldi mi toplantı organizatörü hadi adanamt ye hayırlı olsun hoşgeldin gözün aydın dostum

murat abi ekmek yemek derkene daha büyümem lazım o yolarda heba olurum yoksa ohoooo fizana gine giderim nolcek baglayan mı var bu güne bugün bekar ve özgür biriyim

yaw benimkide züürt tesellisi galiba etrafımda kafa dengi bekar kalmadı bazı yengelerim benden kıl oluyo bizim herifi yoldan cıkartma yuvamızı dagıtma diyenler bilem var

alahım ben yanlızmıyım simileyleysi

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Arkadaşlar, en büyük asker bizim Birkan tezkeresini almış sanırım. Hayırlı uğurlu olsun. Kendisine hoşgeldin diyorum buradan. En kısa zamanda tekerlenerek aramıza katılması dileklerimle.
    tanımyorum ama, hoşgeldin en kısa zamanda motorize olmanı ve tanışma dileğimle
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    a bu güne bugün bekar ve özgür biriyim

Allah seni davul etsin olumm,daha kaç kızın canını yakacan bilmiyorumm,yanına kalmaz kanka,hesabı sorulur yapma böyle şeyler

birkan baykam beyfendiye en derin saygılar ve sevgiler,hoşgelmiş ama umarım boşgelmemiştir

birkan oyarım eğer bişey getirmediysenn
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanımyorum ama, hoşgeldin en kısa zamanda motorize olmanı ve tanışma dileğimle
    bi kendileri bizim yaz akşamları toplantı organizatörümüzdür o giti gideli akşamları biryerde oturup muhabbet etmişligimiz yok doru dürüs hadi sayın baykam bişeyler organise et de geldigini bilelim yaw

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah seni davul etsin olumm,daha kaç kızın canını yakacan bilmiyorumm,yanına kalmaz kanka,hesabı sorulur yapma böyle şeyler

birkan baykam beyfendiye en derin saygılar ve sevgiler,hoşgelmiş ama umarım boşgelmemiştir

birkan oyarım eğer bişey getirmediysenn

diyene bak yaw sen sus kabahatinle otur bakıym bir köşede kakooo

Bende tanımıyorum ama tanışırız allahın izniyle... Hoş gelmiş sefa gelmiş
    [COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Başa döndük yine Hoşgelmiş sefa gelmiş
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Başa döndük yine

[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu güne bugün bekar ve özgür biriyim

nası yaa anlamadım
    seni parçalarım haa bu konuyu en kıza zamanda konusalım kanka pazartesiden sonra herhangi bi gün de

Başa döndük yine
    niye öle diyon bee ne güsel işte eskisi gibi ikide bir toplaşırız

Hoşheldin birkaaannnnn
    sen kal aşk ben giderim buralardan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler