Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar az sonra bu haftaki gezi topiği geliyor.şimdiden yemeyi azaltın balıklara yer olsun
    abi bana özelden de msj atmışsın ama göremedik haleen topiği??
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye size karşı bir kusurmu işledik
    Yok abi ne kusuruu,sizler bizim büyüklerimissiniz,küçükler küsmez,biz öyle öğrendikk,ferda kekik sevmezz o yüzden öyle yazmıştırr,saygılar ve bilimum duygular şelalee
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    olm iso 666 rr tek teker resimlerini ne yaptın looo

kim bu hafta nereye gidiyor gene yaw heç yerinizde durmuyonuz haaa bakıyorum da yaş yetmiş ama iş bitmemiş gürsel abi balıkları kim tutacak

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o fotoyu mail atarmısın bana
    Kanal resimlerini tamamlayalım,açıcam topic
    atamam çünkü iso dün akşam beni tehdit etti tırstım biz kanal resimlerini koyalım (yusuuuff yusuuuff simileyleysi)

yaw hani gürsel abi duyurularda konu monu yok körmü oldum nedir göremiyorum alahım
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm iso 666 rr tek teker resimlerini ne yaptın looo

kim bu hafta nereye gidiyor gene yaw heç yerinizde durmuyonuz haaa bakıyorum da yaş yetmiş ama iş bitmemiş gürsel abi balıkları kim tutacak

atamam çünkü iso dün akşam beni tehdit etti tırstım biz kanal resimlerini koyalım (yusuuuff yusuuuff simileyleysi)

yaw hani gürsel abi duyurularda konu monu yok körmü oldum nedir göremiyorum alahım
    bende topiği bekledim görmeyince gürselimizi tel.aradım adamcazı uykudan uyandırdım topiği açmış ama herhalde inceleniyordur dedi ve uyumaya devam etti bizde böööyle bekliyoruz bakalım
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

nasıl bi konuysa neyi inceleniosa
    [COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:

Motosikleti
    bazan hiç acmayada biliyolar

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı LTF06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl bi konuysa neyi inceleniosa
    valla bilemem ama o gün benim açtığımda hemen göründü topicaz

Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazan hiç acmayada biliyolar
    neyi topiğimi telefonumu
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

zaten gürsel abi kesin rüyasında topic acıodu farklı bi sitede...

incelendiğine göreee
    [COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:

Motosikleti

neyi topiğimi telefonumu

topigi

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    her halde enter tuşuna basmadı daha bir dahamı uyandırsak acaba gürseli
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her halde enter tuşuna basmadı daha bir dahamı uyandırsak acaba gürseli
    bilmemki ben bir daha uyandırmam ama istiyorsan sen bir ara

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uyandım uyandım sakin olun arkadaşlar olaya bi daha el atalım, dediğiniz gibi hala konu yok
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    hasanın düğünü diyorum,kortej diyorum,konvoy diyorum ala ala ya

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    baldız diyorum,kaynana diyorum kayımbaba diyorummm,orda olacak diyorummm,tıvıs tıvıs diyorummm
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

HaYaLeT01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi

Konaklamalı haftasonu gezisine var mısınız?

2 arkadaşımla birlikte Kapadokya taraflarına "gece konaklamalı" haftasonu gezisi yapmak istiyoruz. Uzun zamandır aklımızdaydı, ama fırsat olmadı işte, havadan-sudan sebepler. Şimdi ise havalar birden ısındığından şöyle bir yayla havası almak istiyoruz.

Ana plan, C.tesi sabah çıkıp Kozan-Feke istikametinden Kayseri'ye geçip oradan Ürgüp'e yönelmek. Ancak yol ne kadar uzun sürer, bilmiyorum. Bu yüzden alternatif plan ise herkesin kullandığı yoldan, Pozantı-Ulukışla-Niğde tarafından gitmek. Kısa yolculuktan sonra Kapadokya'da gezecek vaktimiz kalacak.

Dönüş ise malum, Pazar günü iyice bir dinlendikten ve hatta etrafı şöyle bir dolaştıktan sonra mümkün olan en geç saatte yola çıkıp en kısa yoldan eve dönmek.

Bu konuda 1. belki bize katılmak isteyenler çıkabilir, 2. böyle bir tur atan olduysa faydalı bilgiler paylaşabilir, diyerekten tartışmayı açıyorum.

Ne dersiniz?
    oderint dum metuant

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı HaYaLeT01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 arkadaşımla birlikte Kapadokya taraflarına "gece konaklamalı" haftasonu gezisi yapmak istiyoruz. Uzun zamandır aklımızdaydı, ama fırsat olmadı işte, havadan-sudan sebepler. Şimdi ise havalar birden ısındığından şöyle bir yayla havası almak istiyoruz.

Ana plan, C.tesi sabah çıkıp Kozan-Feke istikametinden Kayseri'ye geçip oradan Ürgüp'e yönelmek. Ancak yol ne kadar uzun sürer, bilmiyorum. Bu yüzden alternatif plan ise herkesin kullandığı yoldan, Pozantı-Ulukışla-Niğde tarafından gitmek. Kısa yolculuktan sonra Kapadokya'da gezecek vaktimiz kalacak.

Dönüş ise malum, Pazar günü iyice bir dinlendikten ve hatta etrafı şöyle bir dolaştıktan sonra mümkün olan en geç saatte yola çıkıp en kısa yoldan eve dönmek.

Bu konuda 1. belki bize katılmak isteyenler çıkabilir, 2. böyle bir tur atan olduysa faydalı bilgiler paylaşabilir, diyerekten tartışmayı açıyorum.

Ne dersiniz?
    biz gece çıktık yola.9 gibi çıktık sabah 3-4 gibi ürgüpte olabildik.Çamardı yolunu tavsiye ederim.Virajlı sakin bir yol.Kamyonlar arabalar fazla rahatsız etmez.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hasanın düğünü diyorum,kortej diyorum,konvoy diyorum ala ala ya
    abi belki başka işlerimde çıkabilir diye bişey yazmıyorum o konuda, ama akşam kesinlikle oradayız

Ne dersiniz?
    hayırlısı olsun murat, iyi yolcukuklar olsun
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    @HaYaLeT01 tam benim istediğim bir yolculuk uzun zaman oldu uzun yola çıkmayalı ama tarih bana uymuyor daha ileriki tarihlerde olmuş olsa katılırdım selamlar iyi yolculukar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

HaYaLeT01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @HaYaLeT01 tam benim istediğim bir yolculuk uzun zaman oldu uzun yola çıkmayalı ama tarih bana uymuyor daha ileriki tarihlerde olmuş olsa katılırdım selamlar iyi yolculukar
    Arkadaşlar, tarih belli değil, zaten sorun da orada, bir türlü sabitleyemedik, ama bilgi ve fikir topluyoruz. Bu hafta zaten düğünümüz var, ben bir yere gitmem, ama belki haftaya olabilir. MARMOK'a gidecekler için ısınma turu olabilir. Gitmeyecekler (gidemeyecekler/benim gibi) içinse "kendini avutma turu" diyelim isterseniz.

Eğer katılım olabilecekse konaklama için fikir toplayacağım ve belki pazarlık imkanımız olabilir.

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz gece çıktık yola.9 gibi çıktık sabah 3-4 gibi ürgüpte olabildik.Çamardı yolunu tavsiye ederim.Virajlı sakin bir yol.Kamyonlar arabalar fazla rahatsız etmez.
    siz konaklamalı gitmediniz öyleyse, ama gece yolculuğu olmuş sizinki.

biraz daha bilgi verebilir misin? saat 3-4 gibi vardığınızda ne yaptınız, konaklama oldu mu, yoksa günübirlik bir gezi miydi, kaldıysanız önerebileceğin yer var mı, vb, bv...?
    oderint dum metuant

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Arkadaşlar, tarih belli değil, zaten sorun da orada, bir türlü sabitleyemedik, ama bilgi ve fikir topluyoruz. Bu hafta zaten düğünümüz var, ben bir yere gitmem, ama belki haftaya olabilir. MARMOK'a gidecekler için ısınma turu olabilir. Gitmeyecekler (gidemeyecekler/benim gibi) içinse "kendini avutma turu" diyelim isterseniz.

Eğer katılım olabilecekse konaklama için fikir toplayacağım ve belki pazarlık imkanımız olabilir.

siz konaklamalı gitmediniz öyleyse, ama gece yolculuğu olmuş sizinki.

biraz daha bilgi verebilir misin? saat 3-4 gibi vardığınızda ne yaptınız, konaklama oldu mu, yoksa günübirlik bir gezi miydi, kaldıysanız önerebileceğin yer var mı, vb, bv...?
    abi adanadaki sıcağa kanıp yazlık halde gittik.Çamardı yoluna girdiğimiz anda kan akışımız yavaşladı Frene basamıyordum.Ayak freni ile duruyordum.Resmen parmaklarım morarmıştı.Konaklamalı gittik tabiki.Ama planlı değildi.Planları pek sevmeyizde Ürgüpe yakın bir yerde kamyoncu moteli bulduk.Açlıktanda ölüyorduk zaten birer çorba mis gibi geldi.Daha sonra sadece çift kişilik bir yatağı olan bir odada geceliği 15 ytlden kaldık
    öğlene doğru ürgüpü gezip tekrar adanaya döndük.Tavsiye edebileceğim bir şey yok ama hala çamardı yolu soğuktur.Hazırlıklı gidin.Gidin dediğime bakma bende gelebilirim belli olmaz
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler