olm iso 666 rr tek teker resimlerini ne yaptın looo
kim bu hafta nereye gidiyor gene yaw heç yerinizde durmuyonuz haaa bakıyorum da yaş yetmiş ama iş bitmemiş gürsel abi balıkları kim tutacak
atamam çünkü iso dün akşam beni tehdit etti tırstım biz kanal resimlerini koyalım (yusuuuff yusuuuff simileyleysi)
yaw hani gürsel abi duyurularda konu monu yok körmü oldum nedir göremiyorum alahım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
nasıl bi konuysa neyi inceleniosa
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
bazan hiç acmayada biliyolar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
her halde enter tuşuna basmadı daha bir dahamı uyandırsak acaba gürseli
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
uyandım uyandım sakin olun arkadaşlar olaya bi daha el atalım, dediğiniz gibi hala konu yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hasanın düğünü diyorum,kortej diyorum,konvoy diyorum ala ala ya
baldız diyorum,kaynana diyorum kayımbaba diyorummm,orda olacak diyorummm,tıvıs tıvıs diyorummm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
2 arkadaşımla birlikte Kapadokya taraflarına "gece konaklamalı" haftasonu gezisi yapmak istiyoruz. Uzun zamandır aklımızdaydı, ama fırsat olmadı işte, havadan-sudan sebepler. Şimdi ise havalar birden ısındığından şöyle bir yayla havası almak istiyoruz.
Ana plan, C.tesi sabah çıkıp Kozan-Feke istikametinden Kayseri'ye geçip oradan Ürgüp'e yönelmek. Ancak yol ne kadar uzun sürer, bilmiyorum. Bu yüzden alternatif plan ise herkesin kullandığı yoldan, Pozantı-Ulukışla-Niğde tarafından gitmek. Kısa yolculuktan sonra Kapadokya'da gezecek vaktimiz kalacak.
Dönüş ise malum, Pazar günü iyice bir dinlendikten ve hatta etrafı şöyle bir dolaştıktan sonra mümkün olan en geç saatte yola çıkıp en kısa yoldan eve dönmek.
Bu konuda 1. belki bize katılmak isteyenler çıkabilir, 2. böyle bir tur atan olduysa faydalı bilgiler paylaşabilir, diyerekten tartışmayı açıyorum.
Ne dersiniz?
oderint dum metuant
@HaYaLeT01 tam benim istediğim bir yolculuk uzun zaman oldu uzun yola çıkmayalı ama tarih bana uymuyor daha ileriki tarihlerde olmuş olsa katılırdım selamlar iyi yolculukar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Arkadaşlar, tarih belli değil, zaten sorun da orada, bir türlü sabitleyemedik, ama bilgi ve fikir topluyoruz. Bu hafta zaten düğünümüz var, ben bir yere gitmem, ama belki haftaya olabilir. MARMOK'a gidecekler için ısınma turu olabilir. Gitmeyecekler (gidemeyecekler/benim gibi) içinse "kendini avutma turu" diyelim isterseniz.
Eğer katılım olabilecekse konaklama için fikir toplayacağım ve belki pazarlık imkanımız olabilir.
siz konaklamalı gitmediniz öyleyse, ama gece yolculuğu olmuş sizinki.
biraz daha bilgi verebilir misin? saat 3-4 gibi vardığınızda ne yaptınız, konaklama oldu mu, yoksa günübirlik bir gezi miydi, kaldıysanız önerebileceğin yer var mı, vb, bv...?
oderint dum metuant
abi adanadaki sıcağa kanıp yazlık halde gittik.Çamardı yoluna girdiğimiz anda kan akışımız yavaşladı Frene basamıyordum.Ayak freni ile duruyordum.Resmen parmaklarım morarmıştı.Konaklamalı gittik tabiki.Ama planlı değildi.Planları pek sevmeyizde Ürgüpe yakın bir yerde kamyoncu moteli bulduk.Açlıktanda ölüyorduk zaten birer çorba mis gibi geldi.Daha sonra sadece çift kişilik bir yatağı olan bir odada geceliği 15 ytlden kaldık
öğlene doğru ürgüpü gezip tekrar adanaya döndük.Tavsiye edebileceğim bir şey yok ama hala çamardı yolu soğuktur.Hazırlıklı gidin.Gidin dediğime bakma bende gelebilirim belli olmaz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)