Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
patron qünaydınKonuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
LTF06, akburak1
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
günaydın ne oluyor gene ...........
akburak.net
arkadaşlar hepinize merhaba.iyi haftalar dileklerimle.bu pazar (25-5-2008) gezi planımız nereye olsun.fikirlerinizi alalım.görmediğimiz bir yer olabilir,(yolu düzgün olmak şartıyla),kadıncık barajında sucuk olabilir,eveeeet gelsin fikirler bakalım.
Bora abicim,önerin gayet güzel.Düşüncelerinize ayak uydururuz. yanlız pazara kadar ön koruma demirlerimi takarsam. gelirim inşallah... şu aralar tasarım ve montaj yapıyorum... teklifler gelsin bakalım
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
geçen hafta kadirlideydim arkadaşlar kadirliye davet ettiler berke barajına gidelim dediler bence görmek lazım daha önce gidilmedi sanırım krosçu arkadaşlarada uyar sanırım keyifli gezi olur kanaatindeyim selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
herhalde eynere benden başka gitmeyen kalmadı.bide benle görseniz diyorum .bu arada recebimin sesi hiç çıkmıyor hasta deyildir umarım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herhalde recep daha motorlanamadı.ondandır.tabiki de senide götürürüz gürselim.canım benim.
berke barajının yolu nasıl acaba,kaç km.,nereden ve nasıl gidiliyor.bilen varsa yazsın millet.
olabilir muzafferciğim.(diğer)gürsel ve kardeşide orayı önerdiler.
osmaniyedeki katkıları için latif kardeşime candan teşekkür ederim orda tel kaybettim benden çok kendisi üzüldü ve hemen bitelefon verdi hiç olmassa arayan bulsun seni dedi minnettarım kendisine ayrıca adanaya kadar bana eşlik ettiği içinde ayrıca teşekkür ederim.
işte efndi_iso, ltf, latifo6,adanada kendilerini tanımaktan çok memnun oldum,işlerini güçlerini bırakıp bana zaman ayırdıkları için teşekkürler
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bi teşekkür ederiz bizi onurlandırdın telofona çok üzüldüm gerçekten
akburak.net
@haluk hocam o kadar yol yaptın(500 km civarı olması gerek gitmeyeli bayağı oldu) çektiğin resim 3-4 tanemi gerisinide yükleyiver bi zahmet, antalya özlemimiz dinsin biraz.resimleri bekliyorum ben.
@ümmet abi tekrar hoşgelmişsin adanamıza arkadaşlarımız sağolsun ilgilenmişler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kadirliden arkadaşlar la konuyu paylaşır gerekli bilgileri alırım
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)