Arkadaşlar "Adana-atdağı gezisine davet" diye form açtım katılmak isteyenler isimlerini eklesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
neadanaymış beee bigeldimm yağmuraltında kaldım içime kadar ıslandım ba durduk şuanda bibaktım hayalet arabayla yanımda belirdi benzetmiş beni sonra
durduk oturup tanıştık ve şimdide burcuda geldi kulüpteyiz .
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaşlar mersinden yarın 20 yada 30 arkadaş adanaya geliyoruz. mersin motor klübü (mersinmotor.com) sitesinin eski başkanı burhan abimizin, saat 13:00 adana da şampiyon kokoreç açılışı vardır. bilgilerinizi sunmak isterim.
Arkadaşlar, iyi bir evsahipliği göstermeyecek miyiz? Mersinliler "geliyoruz" diyor, kimseden ses çıkmıyor. Açılış yeri Turgut Özal Blv. Gökkuşağı kavşağı Kare Pizza karşısı. Benim öğleden sonra planım olmasına rağmen önce açılışa uğramaya çalışacağım, sanırım 1 saat ayırabilirim. Vaktini ayarlayabilen varsa birlikte gitmek daha güzel olurdu ama teklif var ısrar yok.
oderint dum metuant
ben çok isterdim katılmayı ama başka zaman ümmet abiyle takılacağız kadirli osmaniye vs takılmak isteyen olursa buyursun gelsin
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Osmaniyeden Herkese Selam Olsun ....
mersin mtden by mükemmel evindeki misafirperverliği için çok teşekürler anne ve babasınada hürmetler
mersin mt geldiğim saatten ayrıldığımzaman kadar ilgilerinden dolayı kendişerine teşekkür ederim,
ve işte adana mt yağan yağmura rağmen üşenmeden biraraya geldiler zahmetleri için çok teşekkürler aralarında olmaktan çokmutluydum.ilgi ve alakalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet abi bizi şereflendirdin, yolculuğunun devamınında hayırlı olmasını dileriz.
Kafandaki yara bandı dikkatimi çekti de; en son ayrıldığımızda yoktu
benim işyerinde oldu, tankpad ve jant şeritlerinin asılı olduğu çubuğa çarptı.
Allah korudu yine de, hadi gözüne gelseydi
şerefsizim dükkanı ateşe verirdim
heyyyt adanalııııı
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
tüh beeaaa bugün çalışıyorum mersinli arkadaşları karşılamaya katılamıyacam ümmet abi de adanaya hoş gelmiş sefalar getirmiş
ayrıca geçmiş olsun...
not : olm anıl fotograf çekilirkene agzını açma androit gibi çıkıyosun yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ümmet abi sabah sana yetişemedim osman ilğilenmiştir umarım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)