Bu pazar bir yerlere gidiliyormu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Geçen yıl Çarşamba akşamları da bir yerlerde buluşur çay içerdik, n'oldu herkese? Biz biraz muhabbet edelim diye Demir Gürsel ile saat 17:00 gibi buluşup Adnan Menderes civarlarında turlayacağız. Gezerken de bulabildiğimizi gruba eklemeyi düşünüyoruz. Katilmak isteyen olursa mekanımız belli değil, ama tüm mekanlar bizim. Arayın yeter.
......5 dk sonra:
Yukarıdaki mesajı yazarken dışarıda havanın birden döndüğünü fark edemedim, planımız muhtemelen yatar, heveslendirdiysem özür dilerim. Ama havanın güzel olduğu akşamlar geliyor, yapalım şu çay-kahve-sıkma muhabbetlerini eskisi gibi. Ne güzel vakit geçiriyorduk.
oderint dum metuant
kanka sen kimsin de isoyu sana emanet etmiş annesi
yaw kankaa sen istemiyon diye adamlar dizlerini kırıp evde mi oturacak bırak alasen yaw hem o başlarına gelenlerin senin gönlünle alakası yok tamamen kabiliyet meselesi
vala abi ben gelmek isterdim ama dün akşam arkadaşın biri ön çamurlugumu elime verdi ışıklarda durmuşken geri manevra yapmaya çalıştı kendileri ne yapalım arkadaşımız diye ses de cıkartmadık canurluksuz da kostüm motora benzedi yaw (züürt tesellisi simileysi)
önemli not kimse kırmızı ışıkda beklerken geri manevra yapmasın buna benzer en az 10 kaza görmüşümdür
bugün 11 gibi sizin oradan geçtim senin motoru da gördüm ama içerde seni göremeyince vaz geçtim neyse hallederiz bi ara dostum
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
motorum olacaktıda motorcu görecektiniz....
nasıl motorcusunuz yaaa yağmur yağacak diye motora binmiosunuz
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Zafer Abi, Muzaffer Abi,
Biraz ani oldu, farkındayım, bizim de telefonda kararlaştırdığımız anlık bir buluşmaydı, eve gelip üzerimi değiştirirken sadece bir mesaj yazacak vaktim oldu, ama yine de duyurmak istedim. Zaten yağmur oyunu bozdu, biz yine de sözleştiğimiz için buluştuk, İso'nun mekanına kaçtık. O kadar da tatlı su motorcusu değilmişiz, usul usul gezdik yağmurda.
"Yağmur da tatlı sudur" diye atlayanlara selam ederim...
Bu eski buluşmaları başlatalım, ister sıkma-börek falan yemeye, ister yemekten sonra çay içmeye... Geçen yıl arkadaşların Adnan Menderes'te bir-iki çaycı mekanları vardı, ben de onları bulduğum yerde takılırdım. Bir de Çatalan köprüsünün oradaki sıkmacılarda buluşuluyordu herhalde. Maksat muhabbetse heryer olur bize. Saat 20:30 - 21:00'den sonra buluşalım, herkese uyar. Böylelikle Pazar günleri gezmek isteyenler de fikirlerini paylaşmış olur, program yapılır.
oderint dum metuant
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)