evsahipliğiniz için biz teşekkür ederiz.
evsahipliğiniz için biz teşekkür ederiz.
bizlerle yola çıkan tüm arkadaşlarıma ve organizasyonda emeği geçen tüm motorculara teşekkür ederim, sağolun.tekeriniz düz bassın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Ceyhana geldik ne karşılama ne ağırlama vardı çok kırgınım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Selam Arakdaslar Iyi Gcler Ceyhan Gezisinde Sizler Gibi Değerli Kişiler Ile Tanıstıgım Için Cok Mutlu Oldum Demir Gürselabim Senın Lede Fazla Ilgilenemedım Yanında Gelemedım Giderken Yanına Gelcektım Ama Sohbet Ediyordun Bozmak Istemedım Herkese Kazasız Belasız Iyi Günler Herkese Selam Motora Devammm...
arkadaşlar benim elimdeki reimleri yerleştirdim. bilginize.
nan mali craysis i bitirdin mi looo
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
kask var, mont var, eldiven var, yağ var, motor var, lastik vaaar
seleeeciii sepetçiiiiiiiiiiiiiii gibi oldu
gel vatandaaaşŞşŞş
motoshop'ta herşey var
axess'e peşin fiyatına ennn azzz 4 taksit
alışveriş tutarına göre taksit artıo
(@q sıkıntıdan napacaamı şaşırdım )
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Herkese herşeye ve tüm AdAna MT'ye çok çok çook teşekürler ceyhana geldiniğiniz için yolunuz açık olsun Allah kaza bela vermesin!....
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
cumartesi günü saat 13:00 de Adana Şampiyon Kokoreçin açılışı var.sahibi olan Burhan Kılıç Mersin Motor Klubü kurucularındandır.
Mersinden Motorlarla geleceğiz. Sizlerinde katılımını bekleriz.
Yer Turgut özalda...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)