Memlekete hoş geldin arkadaş. Sucuk sever misin? Biz bayılıyoruz bu aralar, kimi dağda, kimi gölde... Eğer seversen mutlaka sana da bir sucuk gezisi denk gelir, kısa zamanda aramıza karışırsın.
Yolda bu motorla seni görüp de dikkatini çekemeyeceğin 2tekerli yoktur gerçi ama yine de resim ve plaka iyi olmuş, en azından selam verirken karşımızdakini tanıyor olacağız.
oderint dum metuant
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ateş burda, çay içioz, şimdi motorunu sevecem
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Benimde dorado corvus v3 motorum var
Yahu, Eğner planınız olduğunu anladık da Eğner her zaman gidilen, gidilebilecek bir yer değil mi, nedir bu çoook önceden yapılan plan, ertelenez mi? Gerçi bu saatten sonra zaten hiç bir plan bozulmaz da, hani yani Ceyhan'da biraz toplu gösteriş yapılsa ne güzel olurdu. Eğner'e gidecek olanlara da, Ceyhan'a gidecek olanlara da bol sürüşler, güvenli dönüşler...
Not: Benim de çoook önceden yapılmış bir planım olmasa katılmayı isterdim, ama maalesef bizimkisi ailesel bir durum, amcalar, halalar söz konusu, ve daha önemlisi hanımın ilk Anneler günü, yalnız bırakmam imkansız...!
Bu vesile ile grubumuzdaki tüm annelerin (motosiklet kullanan anne tanımadığım için eşleri vasıtasıyla artçı annelerin) Anneler Günü'nü kutlarım.
oderint dum metuant
Barajyolunda gördüm Atesi 19.00 gibi.. turuncu x model başka yok sanırım adana da.. Durduracaktımda uzaktı vazgeçtim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ceyhan'a bugün katılan bütün arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Adana MT. Gaziantep MT. Kadirli MT. Osmaniye MT den arkadaşlarımız,abilerimiz,ablalarımız bu güzel güne güzellik kattılar.Cok güzel vakit geçirdik diye düşünüyorum. İnşallah yine böyle güzel organizasyonlarda veya gezilerde görüşmek üzere..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)