en az 40
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Okay. Cumartesi Adanadayım. Hava durumu ile ilgili kötü bir gelişme olmazise Pazar günü geliyorum.
hamfendüü siz gencler bilmezsiniz Ateşi... aboo...
eyvallah dostum...biz aynı be...geyikten geyiğe koşuyoruz...o geyik benim bu geyik pronun derken vakit geçiyor...bu arada sitenin en çok mesajı bende...ünvanı ele geçirdim...madalya bekliyorum artık...sevgi ve selamlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sagol. Şuan mersindeyim saat 11-12 gibi yola koyulmuş olurum sanırım. Önce kadim motorcularımızdan vedat abimin yanına uğrar bir cayını içer (büyük ihtimalle bilgisayar ve internetle ilgili onlarca sorununu sıralayıp cözüm isteyecektir benden ama olsun şirin yüzünü görmek bile yeter vedat abinin) sonra biraz sehirde gazlarım. Tanışmak isteyen olursa kulüp civarlarında olacagım.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)