45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
selammmm iso seni online gördüm ya gözüm açık gitmiyecek artık
Hani şu fotolar nerde bu arada
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Merhaba dostlar. Haftasonu Adanaya kesin dönüş yapacağım. Çok uzun süredir Memleketten uzak kaldığımdan olsa gerek, birlikte ne gazlayacak ne gezecek kimse bulamayacağımı düşünerek bu mesajı yazıyorum. Kuzide askerde (Janti) kaldık yapayalnız. Evim kulübe oldukça yakın öğle vakitlerinde uğrarım diye düşünüyorum olurda bir şekilde araya gelebilirsek tanışalım çok mutlu olurum. (Adana semalarında gazlarken rastlayan arkadaş olursa lütfen bir şekilde beni durdursun, motordan indirsin ve tanışalım.)
Unutmadan özel mesaj ilede haberleşebiliriz.
Fotoğraflada motosikleti teşhir edeyim tam olsun.Plakam 07 KM 537
Duydukkk duymadıkkk demeyinnn...Ateşşşşş kasabamızaaa geriii dönmüştürrr...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Kardeiim nasılsın? İşlerim dolayısıyla internete sıklıkla giremeyebilirim fakat elimden geldiğince toplantı - buluşma - organizasyon gibi aktiviteleri kaçırmamak için takipte kalmaya gayret göstereceğim.
Teşekkür ederim. Elimden geldiği kadarı ile özel kılmaya çalıştım makinemi. Haftasonu eğer programına uyarsa kulüpte görüşelim efendy_iso dostum?
Valla billa full Bir tek Renthal veya Vortex hafif alüminyum gidon ve dişli eksiğim kaldı onuda bulabilirsem tamamdır ;) Hayabusadan sonra 660 supermoto kesermi bilmem ama istersen bir tur verebilirim
Tanışmak ümidiyle Hoşgeldin Bu pazar olmaz öbür pazar belki
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
@ates
istanbula geliyosun haber vermiyosun hani nerde senin mt ruhun eskiyim bende hatırlıyorum seni nick metalgod benim yani eskiden öyleydi arkadaşlar metgot falan kurcalayınca erhan patronun başısının etini yiyerek bu hal getirdik
god is busy ! can i help you!
Ateş pazar günü gel ceyhana tanışalım,buluşma saat 9.30 da otoban çıkışında orda ol 10 gibi hareket edeceğiz
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)