İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BARKIN KARDEŞİMİZİN VEFAATİNİ ÖGRENDİK ALLAH RAHMET EYLESİN KALANLARA VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN ADANA MT OLARAK ÜZÜNTÜMÜZÜ BİLDİRİR MEKANI CENNET OLSUN.
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BARKIN KARDEŞİMİZİN VEFAATİNİ ÖGRENDİK ALLAH RAHMET EYLESİN KALANLARA VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN ADANA MT OLARAK ÜZÜNTÜMÜZÜ BİLDİRİR MEKANI CENNET OLSUN.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.yakinlarina Allah sabır versin.basimiz sagolsun.
Allah rahmet eylesin fuarda görüştük rahmetliyle kendine has bir anlatımı bir tarzı vardı motosiklet camiasının altın insanlarından biriydi mekanı cennet olsun
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Nur içinde yatsın. Şuan sözün bittiği dedikleri yerdeyiz.
Babası naaşını alırken çok kötü olmuş. Allah sabır versin tüm ailesine
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
AdanaMT Çarşamba toplantımız. Katılmak isteyen, tanışmak isteyen herkesi bekleriz
Burada da var eğitim veren yerler
Okadar uzağa gitmene gerek yok. İstersen bir görüşeyim.
Günaydın adana Mt.
Çanakkale gezisine gidecek arkadaşlara, kazasız , belasız ve keyifli sürüşler.
Çanakkale gezisine gidemeyenler için bu pazar Çamardı gezisi yapılacak.
Buluşma Mersin tarafı mola tesisi. Kesin buluşma saatini ilerleyen saatlerde buraya yazarım.
selam millet
resimde de güzel çıkmışım be
kara murat benim FUAT KOŞAK
BMW ciler hep bir fotojenik oluyorlar zaten Fuat abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
Evet arkadaşlar pazar günü gezisinin detayları belli oldu.
-Saat 09:30 Mersin tarafı mola tesislerinde buluşma, saat 10:00 da yola revan olunup, Çamardı na gidilecek.
-Damlama da çay molası
-Çamardı'nda yemek.
-Dönüşte fındıklı ya da grubun kararına göre bir yerde oturup çay kahve molası verilecek.
-Geziye katılmak isteyenler eşleri ile de katılabilir.
Katılmak isteyenlere duyurulur
Herkese iyi geceler arkadaşlar MT ADANA Cuma sabahı saat 03:00'de Çanakkale'ye gidiyor. tura katılan tüm arkadaşlarıma kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum tekeriniz düz bassın dikkatli gidin dikkatli gelin yolunuz açık olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Bora başkanla Fuat abinin arasında oturan mavi tişörtlü sakallı adam kim acaba teröriste benziyor aynı
Herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Teşekkürler gençlik. Sizlere de hayırlı cumalar. Yeni gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
İyi hafta sonları Adana Mt.
Çanakkale'ye gidenlerden ses seda yokmu
İyi hafta sonları Adana MT gurubu.
Dün gece görüştüm arkadaşlarla sağ salim rahat bir şekilde varmışlar Çanakkaleye çok şükür
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Ahmet yaptığımız gezilerin resimlerini bu sayfada yayınlayalım daha güzel olur bence ne dersin ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)