Hadi hayırlı olsun
Maalesef hava muhalefetinden dolayı PTT yapacağız :(
Çook uzun süredir siteye ve bölge haberlerine girmiyordum.
Anladığım çok şükür artık gezi planları paylaşılıyor.
Sevindirici bir gelişme oldu benim için.
Paylaşım yaparsanız ben de katılırım inş.
MT ailesi selam olsun uzun zamandır yoktum. festival için bir plan var mı acaba...
tüm motor camiasına ve adanalı 2 teker sevdalılarına.uzun zamandır bazı anlaşmazlıktan dolayı sitemize yazı yazılmıyordu.bunu aşıp adanadaki motor sevdalılarını tekrar bir arada görebilmek umudu,ile bu siteyi canlandıralım arkadaşlar.konu,sohbet ve gezilerimizi burada paylaşalım.lütfen,ricfa ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
TÜM MOTOR SEVDALILARINA GÜNAYDINYOLCULUK GÜNLERİ YAKLAŞIYOR.ALLAH İZİN VERİR İSE 27 SİNİ 28İNE BAGLAYAN GECEYARISI SAAT 03 te YOLA ÇIKACAGIZ.ALLAH RAST GETİRE.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
tüm dostlara günaydın hayırlı cumalar.evet ahmedim çanakkale,ege,akdeniz 10 gün herşey hazır otel rezervasyonu,tur rezervasyonu.motorlar.hayırlısıyla 27 sini bekliyoruz.tüm adana mt ye duyurulur.sonradan haberim olsaydı gelirdim ayagına yatmasın kimse.duyanlar duymayanlara.iletsin.öpüldünüz.
Şimdiden keyifli ve kazasız belasız gezmeler diliyorum abi.
Slm arkadaşlar ns 150 ile aranıza katıldım
GÜZEL Bİ CUMARTRSİDEN SELAMLAR.YENİ GELEN ARKADAŞIM HOŞ GELDİN.SADECE YAZIŞMADA DEGİL ÇARŞAMBA TOPLANTILARINDA,DA GÖRMEK İSTERİZ HER ÇARŞAMBA TUGUT ÖZALDA DEGİRMEN KAFEDE AKŞAM 7 DEN 11 E KADAR SOHBET EDİYORUZ.BEKLERİZ.MAŞALLAH ADANA MT .BİRLİK VE BERABERLİGİNİZE HAYRANIM.
Buraya neredeyse hiç mesaj atılmadığı için son zamanlarda ben de kullanılmıyor diye düşünüyordum.
Ben de 3 ay önce ilk motorumu alıp katıldım aranıza Umarım fırsat bulup gelebilirim Çarşamba günleri.
Çanakkale için de şimdiden iyi yolculuklar
Herkesi bekleriz arkadaşlar. Fatih abi adresi vermiş zaten.
Fatih abi hep WhatsApp ve Facebook yüzünden bunlar
Hoşbulduk arkadaşlar.sağolun bende fırsat bulursam çarşambaları sohbete gelmeye çalışacam.kazasız sürüşler dilerim
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
Geçen cumartesi Aladağ yollarindaydik arkadasla her zaman diyorum motosiklet zevki bi başka arkadaş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
[IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)