günaydın millet
Dostlar öncelikle hepinize merhabalar. uzun zamandır motorsiklet.net takipçisiyim ve Adana mt ye katılmak istiyorum şuan boludayım öğrenciyim ama bu sene bitiyor sonrasında ailenize kabul ederseniz bende sizlerle olmak isterim
Merhabalar. Ben yeni katıldım aranıza. Adana da yaşıyorum. Cbr 600f almak istiyorum. Pulsar 200ns ve r25 gibi motosikletlerde biraz tecrübe kazandıktan sonra büyütmeye karar verdim. Sorun şu ki hep sıfır aldım ve 2. El piyasasına çok hakim değilim. Yardımcı olacak bir arkaşımız olursa çok sevinirim.
saygıdeger 2 teker sevdalıları adana mt ailesi bu aralar bir rahatsızlık geçirsede birbirine sevgi ve saygı çerçevesinde baglı
birkaç arkadaş hala devam etmektedir.gurup herkesin gurubu kimsenin özel malı degildir adanada motoru olan bu işe gönül veren herkes baş tacıdır çarşamba akşamları degirmen kafede sohbet buluşması yapılıyor herkesi bekleriz.lütfen bir olalım ve birligimizin bozulmasına ızın vermiyelim saglıkla kalın akşam görüşmek üzere..
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
hayırlı günler motor camiası.gününüz sıhhatli ve mutlu geçsin.
Slm arkadaşlar bende varım.burdayim
Mersin de bir cbr 600f buldum. Baktırabileceğimiz tanıdık var mı Mersin de? Saygılar
GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR ADANA MT ,NİN SAYGIDEGER ELEMANLARI 04/09/16 PAZAR GÜNÜ SAAT 9 da MERSİN TARAFI MOLADA BULUŞUP 9,30 da HAREKET EDEREK AT DAGINDA YEMEK YİYİP ÇAMLIYAYLADA KARSAMBAÇ VE TATLI YEMEYE GİDİLECEK.GELİP YAYLA HAVASI ALMAK İSTİYEN DOSTLARA DUYURULUR.KALIN SAGLICAKLA.
günadn dostlar.shhatli,mutlu ve bereketli bir hafta olması dilegiyle.dünkü gezimize katlp neşeli bir gün geçirmemize katkısı olan ,katılan tüm dostlara teşekkür ederim sagolun varolun.
Siz değerli abilerimiz çapırınca gelmemezlik olmaz abi , biz teşekkür ederiz.
hayırlı günler dostlar.akşam görüşmek üzere.
İyi bayramlar arkadaşlar.
İyi bayramlar herkese
Tüm Adanamt ailesinin kurban bayramı kutlu olsun. Sevdikleriniz ile nice bayramlar görmeniz dileği ile.
evet can dostlar çogu arkadaşımız çarşamba toplantısına gelmedigi için yapılacak etkinlikleri sizlere duyurmak işi,de bana kalıyor.01/10/2016 cumartesi günü ürgüp göremeye gezi tertipliyoruz.gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur eşli veye tek gelebilirsiniz.28/09/16 tarihine kadar gürsel arkadaşıma haber verirseniz iyi olur otelden rezervasyon yapılacak.duyurulur.
Merhaba arkadaşlar Cüneyt taşcı adında birini taniyomusunuz 2.el motor alcamda bu kişiden
EVET CAN DOSTLAR ÜRGÜP--GÖREME GEZİ ORGANİZASYONU TAMAMLANDI 01/10/2016 CUMARTESİ SABAHI SAAT 8 DE MOLADA BULUŞUP 8,30 DA HAREKETLE GÖREMEDE MATİASOS OTELDE KALINACAK.İSİM YAZDIRANLARIN HARICINDE GELMEK İSTEYENLEREDE DUYURULUR.ÖPÜLDÜNÜZ.
adana mt nezih dostlarla kazasız belasız ürgüp-göreme gezisini tamamladı emegi geçen ve katılan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.sagolsunlar varolsunlar darısı yeni gezilere.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)