evet can dostlar balıkesir seyhatı mutlulukla sona erdi motorumu oraya götürüp sattım
öradanda fjr 1300 mü alıp geldim tüm dostlara daha iyilerini nasip etsin rabbim.
evet can dostlar balıkesir seyhatı mutlulukla sona erdi motorumu oraya götürüp sattım
öradanda fjr 1300 mü alıp geldim tüm dostlara daha iyilerini nasip etsin rabbim.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
hayırlı olsun dayım güle güle kazasız belasız binersin inşallah
günaydın hayırlı günler.birazda ben sitem yazayım.çarşamba toplantısına katılmayıp
sonradan gazel okuyanlara sesleniyorum.bu cumartesi sabah 7,00 de toplanıp 7,30 da hareketle alanyaya
gidilecek bir gece yatılıp pazar günü dönülecek gitmek isteyen arkadaşlar gürsel ılgaza bildirsin ona göre
kalacak yer ayarlanacak.öyleye kadar.vay haberim yoktu demeyin sonradan.kalın saglıcakla.
selam arkadaşlar heycan bastı şimdiden beni hafta sonunu iple çekiyorum güzel bir hafta sonu geçirecez inşallah
Fatih abi yeni atın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız. Geziye giden arkadaşalara iyi eğlenceler
günaydın hayırlı bir hafta geçirmeniz dilegiyle.haftasonu alanya gezimiz süper geçti ,organize eden katılarak bizlerle hoş vakit geçiren tüm dostlara teşekkür ederim..
MERHABA ARKADAŞLAR HAFTA SONU ALANYA GEZİMİZ GERÇEKTEN MUHTEŞEM GEÇTİ KATILAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUMBİRDAHAKİ GEZİMİZİ BİRAZ DAHA İLERİYE SİDE YE PİALNLIYORUZ BİLGİNİZE
günaydın hayırlı cumalar kandiliniz mubarek dualarınız kabul olsun.
arkadaşlar pazar günü deniz ve dag havası alıp motor sürmek isteyen arkadaşım varise
pazar günü sabah saat 9-9,30 da mersin molada olsunlar duyurulur..
Tüm İslam aleminin ve Mt.camiasının Mübarek Ramazan bayramını kutlar,
cümlemize tekrarını görmeyi nasip etmesini Cenab-ı Hak' tan dilerim.
İyi tatiller,
Geziye gidenlere keyifli sürüşler.
Herkese merhaba hepinize iyi tatiller Hayrılı bayramlar diliyorum kazasız belasız bir bayram geçirmeniz dileklerimle
geçmiş bayramınız mubarek olsun arkadaşlar.pazar günü çamardı gazisi var.katılmak iteyen arkadaşlar saat 9 da
mersin tarafı molada buluşalım.
Merhabalar ben de inşallah 1 2 hafta içerisinde r25 ile aranıza katılmayı planlıyorum etkinliklerden haberim oldukça hepsine gelebilirim. Yakın etkinlik planı var mı?
iyi günler arkadaşlar. Bir süredir foruma giremiyordum. ancak gorunen o ki forum da sıcak nemli adana sokakları gibi sessiz sakin
hayırlı günler herkese, yeni motor alanlara allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun...
My bike, my world, my rules. . .
Merhaba Adana-MT. 1 ay önce adanaya taşındım. Motorum memleketim aydında. Şu an Aydındayım, motoru getirsem mi getirmesem mi kara kara düşünüyorum, kapalı garajım yok. Kapalı garajı olmayan arkadaşlar siz motorunuzu nasıl muhafaza ediyorsunuz? Motoru getirsem mi getirmesem mi? Neredeyse 1 aydır her gece bunu düşünüyorum. Evimin yakınlarında bi chopper kulübu var ama uğramaya fırsat olmadı. Chopper'cı değilim ama ücret karşılığında garajı kullanmama müsade ederler mi? Adanalı arkadaşlardan yardım bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)