offfffff ne sıkıcı bir gün yaw ben gidiyom nete altın toplamaca oynayacam hadi size iyi kaynatmalar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[QUOTE=efendy_iso;1079808]Abii bütçe dedinde,alırım adanayıı,senide adana il sınırlarına almam haberin olsun
Ben zaten adanalı değilim, bende senin gibi hataylıyım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[QUOTE=muzaffer1968;1079811]
aboo toprağım benimmm,ölümüne kankayızz,bi sıkıntın olursa başımın tacısın,zaten oldum olası sevmem adanayıda adanalılarıda
[QUOTE=muzaffer1968;1079851]abi harbiyede restorant girişinde gördü o yazıyıı,arapça biliyorum gibisinden etiket yapıyoo aklınca,latifim teleferiğim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arasında derken
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
[QUOTE=muzaffer1968;1079876]
yaw hatay demişken hatay da bu sene düştü gibi ne olacak bu hatayın hali(iso anladı simileyleysi)
[QUOTE=efendy_iso;1079862][QUOTE=muzaffer1968;1079811]
aboo toprağım benimmm,ölümüne kankayızz,bi sıkıntın olursa başımın tacısın,zaten oldum olası sevmem adanayıda adanalılarıda
yaaamıııırrr yağıyooorr seller akıyooooorr bizim isoo camdan bakıyoooor yaaamıııırrr yağıyooorr bizim isoo camdan bakıyoooor
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hatay hatay dedi bişeyede benzese bareee 10 tane hatay bir tane urfa etmez abi bee
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Kankacım isocum hatay dediğini duydum, bizi kan çekiyormuş meğersem bende İzmirin Hatay semtindeyim
Selamlar Adana MT
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Dimi Hala gülüyorum okudukça
ayak lan bunlar
boş bırakmayacan olum
Sana kanı ısınmadı bir türlü
aramıza alsak
aman eksik kalma birşeye de
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
www.akburak.net (bu mesajda sanal reklam uygulaması yapılmıştır)
reklam yapmasından dolayı bu userın çizilmesini talep ediyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)