Bir babayiğit aranıyor buraları eskiden çöl idi yağdı yağmur çiçeklendi vurdu bi yel çorak oldu
Düzelir inşallah
Bir babayiğit aranıyor buraları eskiden çöl idi yağdı yağmur çiçeklendi vurdu bi yel çorak oldu
Düzelir inşallah
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
Gunaydin millet Aradığınız baba yiğit geldi ☺merak etmeyin kendinize popüler davranın hepimiz burdayiz fatih abim merak etme kalın sağlıcakla
Vay kimler gelmiş. gözümüz yollarda kalmıştı
Fatih abi sizler daha eski olduğunuzdan buranın nasıl bu hale geldiğini siz daha iyi analiz edersiniz, o yüzden yorum yazmıyorum.
Bana sorarsanız naçizane tavsiyem bundan sonra yapılacak şey daha fazla kan kaybetmeden nasıl ekibi canlandırırız olmalı.
herkesi biraz daha bireysellikten kurtarıp, ekip/takım/grup (adına ne derseniz) bilinci ile hareket etmek olacaktır inancındayım.
bunları neden yazdım; 'ben şunu yaparım, gerisi yapmazsa da umrumda değil' veya 'hep bana uygun olsun, uygun olmazsa yapmam' şeklinde söylemleri
bizzat duydum maalesef.
Her zaman savunduğum fikrimi son kez bir daha belirtmek istiyorum; eğer bir ekip/takım/grup olacaksa kurallar olmalı, o kurallar dahilinde herkesin üstüne düşen görevler olmalı.. Daha önce yazdığım için şimdi çok da ayrıntılı yazmıyorum.
Neşeniz daim olsun..
Ata
hayırlı günler adananın nezih motorcuları.kazasız belasız günler..
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Merhaba Bu Hafta Sonu Gülek yaylası Karbogazına gidiyoruz gelmek isteyenler için farklı bir etkinlik...
yolunuz açık olsun yusuf.kazasız belasız gidip gelin..
Bu hafta fuar haftası muttalip sen kendine bakamıyon la sayfaya nası bakacan
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
selam arkadaşlar
geziye ve fuara gideceklere iyi eğlenceler
kara murat benim FUAT KOŞAK
geziler buradan paylaşılsa yeterli..
ben gezilere katılamıyorum sağlık sorunlarından dolayı ama buradan organize olunduğunu görüp fotoğrafları görsek gezmiş kadar oluruz. gene motora yeni başlayan genç arkadaşlar için de tecrübe olur.
fuat abi sen yırtamadın sanırım fuara gitmekten çamura yatmakta bi işe yaramadı herhalde ehehehe bu arada 320 BMW 7000 evroymuş bilgin varmı bu konuda
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Herkese günaydın iyi hafta sonları arkadaşlar
iyi haftasonları 2 teker sevdalıları.fuara gidenler biraz resim atsınlar.
iyi akşamlar herkese. Herkes güzel bir pazar günü geçirmiştir umarım. gündüz binemedim motora akşam biyere kadar gidip geldim bi bahaneyle. akşam bile hava çok güzeldi
merhaba kazasız belasız bir hafta diliyorum.
hayırlı günler hayırlı sabahlar bugün çarşamba akşama bilhassa fuara gidenleri bekliyoruz fuarda ne var ne yok diye.
akşama görüşmek üzere saglıcakla kalın.
Selamın aleyküm herkese hayırlı günler,bol güneşler
iyi aksamlar beyler bu hafta gezi var mı????????
kara murat benim FUAT KOŞAK
Var fuat abi ama sana yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
Günaydin MT Adana yağmurlu bir cumartesi günü hepinize güzel bir gün diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)