Bu hafta sonu hava süper sakın evde P.T.T. yapmayın hadi ama yaşlanıyormusunuz yoksa
Takılın bize
Bu hafta sonu hava süper sakın evde P.T.T. yapmayın hadi ama yaşlanıyormusunuz yoksa
Takılın bize
Anavarza - Kozan - dağlıcak diyorsun yani jönysf ;)
hayabusadan başkasını tanımam be birader
Arkadaslar selam aranıza yeni katıldım form çok karışık geldi.bu adana mt ye üye olabiliyormuym
Tşk ederim selo bey 001
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Değerli arkadaşlar adanada motor sevgisi taşıyan kardeşlerimle buluşup tanisabilecegim bir üyelik bir mekan varmı.biraz yabancıyim böyle aktivitelere yardimci olursanız sevinirim.
Tsk ederim öncelikle.ben adananin feke ilçesinde ikamet ediyorum.burda camide din gorevlisiyim.(imam)ailem adanada yaşadığı için sadece cumartesi günleri gelebiliyorum.ama eğer düzenli olarak orda yaz kış toplaniyorsaniz bu haftadan sonraki çarşamba izin alır sizlerle tanışmak isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Bu arada saat kaçta toplaniyorsunuz
Yaa bak çok sevindim buralara geldiğinize.siz sanırım çığlı pınar cafeyi soruyorsunuz. Irmağın üzerine yapıldı.evet evet açık.ama şuan daha güzel oldu cafeydi restaurant oldu.ben feke yi geçince 5 km ilerde görev yerim.eski feke kalesine giderken sülemişli bahçeler diye geçiyor burda zaten bir tane cami var ben burda görev yapıyorum.ne zaman isterseniz gelin çok sevinirim.533 087 88 80 bu benim num.eger gelirseniz mutlaka haberim olsun.
Evet aynen orası. Hep aklımdaydı orası ama açık mı değilmi diye öğrenmek için taa Feke'ye gitmek biraz zor geliyordu. Bence mükemmel doğası ve motosiklet
sürüş keyfini fazlasıyla yaşatacak virajlı yolları ile çok güzel bir gezi düzenlenebilir. Gezi fikrini grupta paylaşacağım.
Çok zor olmayacaksa sizden bir ricam olacak, herkesin aklında bir fikir olması için restoranın birkaç fotoğrafını, menülerinde neler var, fiyatları nasıl? (hatta menünün fotoğrafı olursa daha güzel olur) çekip buradan paylaşabilir misiniz?
Ayrıca oraya kadar gelmişken Feke ve yakın çevresinde görülebilecek nereler var bilmek isteriz. Dolu dolu bir gezi yapalım
Şimdiden elinize sağlık.
Atamer
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Facebook'da bahsettiğimiz yerin sayfasını buldum resim çekmeye gerek kalmadı sanırım.
https://www.facebook.com/Cigillipinar/
Menü ve fiyatlar için kendilerine mesaj gönderdim. cevap verirlerse bütçe planlarını da yapmış oluruz.
Süleyman bey size geriye yakın çevrede görülebilecek yer tavsiyeleri kaldı
Teşekkürler.
Atamer bey,ben tlf açtım menüyü öğrendim adanada ki menuyle hemen hemen aynısı kebab tavuk vs...fiyat araligida 8 ile 10 tl arasında.zaten sürekli gittiğimiz yer arkadaslarla.fiyat konusunda bir sıkıntı olursa burda bir kardeşiniz var sıkıntı etmeyin.gezilecek inanki o kadar çok yer varki hangisi ni söylim bilemedim ama tavsiye olarak ve cok begeneceginizi umarak yemekten sonra Saimbeyli yolu üzerinde obruk Şelalesi var.yollar manzara müthiş.ayrica resim çekilmek ve doğayla iç içe olmak bakımından yeşil düşmüş yolu var.ayrica fekeye gelmeden tapan, paşalı var.ve yine benim görev yaptığım kilise ve eski feke kalesi (2000)yilliktir,şuan hâlâ restore ediliyor orası var.kisaca bu saydığım yerlerin manzara yol müthiş seviceginize inanıyorum.sizden ricam eger gelirseniz beni cepten muhakkak arayın yer ayirtirim.bir de kaç kişi gelirsiniz.atemer bey bu hafta buralar güneşli hava raporlarında.bir cumartesi gelirseniz size eşlik etmem benim için daha iyi olur.cunku izin günüm.eger mumkunse.eger size ve gruba uymazsa artık bir çaresine bakarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Atamer bey eğer sizin için uygun olursa buraya tlf nunuzu yazın sizi arayim.daha detaylı da konuşabiliriz.gorusmek üzere
[QUOTE=SÜLEYMAN 85;3795397]Atamer bey,ben tlf açtım menüyü öğrendim adanada ki menuyle hemen hemen aynısı kebab tavuk vs...fiyat araligida 8 ile 10 tl arasında.zaten sürekli gittiğimiz yer arkadaslarla.fiyat konusunda bir sıkıntı olursa burda bir kardeşiniz var sıkıntı etmeyin.gezilecek inanki o kadar çok yer varki hangisi ni söylim bilemedim ama tavsiye olarak ve cok begeneceginizi umarak yemekten sonra Saimbeyli yolu üzerinde obruk Şelalesi var.yollar manzara müthiş.ayrica resim çekilmek ve doğayla iç içe olmak bakımından yeşil düşmüş yolu var.ayrica fekeye gelmeden tapan, paşalı var.ve yine benim görev yaptığım kilise ve eski feke kalesi (2000)yilliktir,şuan hâlâ restore ediliyor orası var.kisaca bu saydığım yerlerin manzara yol müthiş seviceginize inanıyorum.sizden ricam eger gelirseniz beni cepten muhakkak arayın yer ayirtirim.bir de kaç kişi gelirsiniz.atemer bey bu hafta buralar güneşli hava raporlarında.bir cumartesi gelirseniz size eşlik etmem benim için daha iyi olur.cunku izin günüm.eger mumkunse.eger size ve gruba uymazsa artık bir çaresine bakarım.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Merhaba,
Bu haftaki toplantıya katılamadım ama arkadaşlarla telefonla haberleştik. Feke civarında bir geziye ilgi büyük
Eğer tarihe karar verilirse size de bilgi veririm mutlaka...
Görüşmek üzere.
Atamer
selam adana mt ailesi aranıza katılmak için geçerli bi kriteriniz var mı acaba motorum mondial süperboy haftasonu gezileriniz olursa katılmak isterim bende
buda motorum
kimse takip etmiyo sanırım bu grubu
Hafta sonu güzel havayı fırsat bilip biraz turladım..
Bu güzel manzarayı da paylaşmak istedim..
Hayırlı haftalar.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)