çok teşekkür ederim çarşamba akşamı ordayım ama saat kaç gibi oradasınız
çok teşekkür ederim çarşamba akşamı ordayım ama saat kaç gibi oradasınız
günaydın dostlar.
DUYURU
arkadaşlar,önümüzdeki çarşamba toplantısında (22.04.2015),DR.OĞUZ arkadaşımızın bizlere,ACİL YARDIM konusunda bilgilendirme eğitimi olacaktır.duyurulur.
FatalRhytm saat 19,30-20.00 gibi.
Çok güzel bir gezi oldu kazasız belasız döndük çok şükür
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
günaydın ADANA MT.hepimize iyi bir hafta olması dileğimle.
Günaydın AdanaMT. Herkese sağlıklı ve bol kazançlı bir hafta dilerim
iyi bir hafta geçirmeniz dilegiyle.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
teşekkür ederim çarşamba günü yanınızda olacam inşallah
Gece gece bereket yağmaya başladı. İnşallah akşam yağmaz da toplantıda görüşürüz
günaydın ADANA MT.akşama görüşmek üzere,bu akşam İLK YARDIM EĞİTİMİ var,hatırlatayım.
Başkanım son gezi fotoğraflarını paylaşacak mısın?
henüz bana gelmedi,gelir gelmez paylaşacağım.
Şu fotolar paylaşılsaydı çekiliyor diye bende çekmedim hala yayınlanmadı kimdeyse bora abiye götürse bari
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
günaydın millet.
akşamki toplantımızda,bizler verdiği İLK YARDIM EĞİTİMİ için,DR.oğuz kardeşimize teşekkür ediyorum.
iyi günler arkadaşlar.akşam bizler verdigi ilk yardım egitiminden dolayı oguz kardeşime çok teşekkür ederim.23 nisan çocuk bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun ve kandiliniz mubarek olsun.kalın saglıcakla.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Tünaydın AdanaMt. 23 Nisan Çocuk bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun. Ayrıca herkesin kandilini kutlarım. Dualarınız kabul olsun
İyi Bayramlar Adana MT grubu,
Bu yaz Haziran,dan itibaren turlarınıza bende katılmak isterim )
iyi akşamlar ADANA MT 23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun. dün akşamki ilkyardım dersi için oğuz abimize de çok çok teşekkür ederim Ayrıca dün akşamki toplantıda beni sıcak kanlılıklarıyla aralarına kabul eden tüm abilerime ve arkadaşlarada en içten teşekkürlerimi sunuyorum hepiniz sağolun
günaydın millet,artık pırıl pırıl günler başladı.
Günaydıın AdanaMT. Hayırlı Cumalar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)