Herkese merhaba. Tayin sebebiyle 3 aydir Adanada ikamet ediyorum. Nispeten küçük bir motorun var simdilik yetiyor bana. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Herkese merhaba. Tayin sebebiyle 3 aydir Adanada ikamet ediyorum. Nispeten küçük bir motorun var simdilik yetiyor bana. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Günaydın şehitlerimize allah rahmet eylesin bizide şefatlerine nail eylesin vatana milletimize bidaha kimse yeltenmesin inşallah...
akşama görüşürüz millet
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
Çok neşeli ve güzel bir çarşamba toplantısıydı. Uzun bir aradan sonra aranızda olmak çok güzel AdanaMT
günaydııııın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------
bugün de günaydın.
günaydın,iyi haftalar dostlar.
Günaydın. İyi ve bol kazançlı bir hafta olsun herkese ve tabi ki sağlık dolu
günaydın millet.
İyi Akşamlar millet
biseler yazimde sayfa atlasin bari
kara murat benim FUAT KOŞAK
eveeet,günaydın akşama görüşmek üzere.
her çarşamba aynı yer mi oluyor Bora abi, nerede buluşuyorsunuz ?
günaydın ADANA MT.dün akşamki toplantımız yine oldukça neşeli ve bol katılımlıydı.teşekkürler herkese.
DUYURU
bundan sonraki toplantılarımızı,edip arkadaşımızın bir arkadaşının yeni açtığı,t.özal da gökkuşağı ile cami arasında DEĞİRMEN KAFE de yapacağız.akşam topluca gidip ziyaret ettiğimiz bu kafeyi ortak kararla beğendik.bilgilerinize.
hayırlı sabahlar dostlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
ne vakittir yazmıyordum vaybe face watsat vır zırt özümüzü unuturdu yaw evet mekan degişti hoş bir mekan vatana millete hayırlı olsun
Vırtı zırtı muttalip maşallah sen her alana yetişiyon burayada yaz arada
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
günaydııııın.
Hayırlı sabahlar millet
Cumanı mubarek olsun.
Motor alanlara hayırlı olsun
Edip kardeşimede yeni mekan için
Hayırlı olsun diyorum.
Bir çarşamba Adana' da olmak kısmek
Olursa bende katılırım inşallah.
Malatya dan selamlar
Herşey gönlünüzce olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)