Öncelilkle bu yazım bilgilendirme amaçlıdır .kafama yatan güzel bir şey
Arkadaşlar bugün bir arkadaşım yanıma geldi kendisi acıbadem sigortada risk yönetim uzmanı ve bana yeni çıkartmış oldukları bir sigorta çeşidinden bahsetti bende sizleri bu konuda bilgilendirmek istedim malum hepimiz motosiklet kullanıyoruz yollarda bazı otomobil sürücülerinin bizi görmediği veya görmek istemediği açıkça ortada veya iki teker üzerinde her an her yerde risk altındayız .
başınıza gelebilecek herhangi bir kaza nedeniyle mesleğinizi icra edemeyecek duruma düştünüz.evimi ailemi nasıl geçindireceğim veya yeni bir hayat kurmak için gerekli sermaye olması gibi yahut da Allah göstermesin vefat durumunda geride kalanlara bir şeyler bırakmak adına
profosyönel ürünü için%100 kapsamlı bir sigorta çeşidi ve bu poliçeye senelik 340 ytl gibi bir ücrete sahip olabiliriz.
Misal kaza sonucu çalışamadığınız her gün için ilk 7 günden sonra 150 ytl. gibi bir ücret ödüyorlar.
Mesleğinizi icra edemeyecek durumda kaldığınız zaman 150 000 ytl
Vefat durumunda geride kalanlara 150 000 ytl
Anladığım kadarınca bana baya iyi ve bizleri düşünen bir poliçe çeşidi gibi geldi.
Ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar da aşağıdaki numaralardan kapsamlı bilgi edinebilirler…
NAİME ERBEY
CEP:542 555 60 12
İŞ: 322 458 65 86
Herkese kasasız belasız keyifli sürüşler dilerim..
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt
milleet
nerdesiniz
bura çok sakin kalmış, terki diyar olmuş
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
allah belanı kaldırsın kanka ne diyim
bende cok gülmüştüm buna yaa
hem elveda de hemde soora adana mt de senden cok kimsenin msjı olmasın ne celişkili adamsn yaws
sen kal aşk ben giderim buralardan
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
canım sıkılıyor yapacak iş yok boş boş oturmaktan birde internete girememekten acayip moralim bozuk napcez akıl verin uleeeeeeyn iş yerinde nasıl vakit geçirilir bilgisi olanlar kağıt,tavla,pişti,sıkıldım artık nereye kadar
abi ben altın topluyorum rekorum 25 . bölüm al sende topla ama fazla aç gözlü olma
http://www.fikra.tv/index.php?sbjoke_id=5356
ciğerim iş yerindeki internet ağ üzerinden geliyor 56 k gibi ben altın toplayana altın tedavülden kalkar
Endurocu01´isimli üyeden Alıntı
canım sıkılıyor yapacak iş yok boş boş oturmaktan birde internete girememekten acayip moralim bozuk napcez akıl verin uleeeeeeyn iş yerinde nasıl vakit geçirilir bilgisi olanlar kağıt,tavla,pişti,sıkıldım artık nereye kadar
Zion1 kardeş adam internete girememekten.... canım sıkılıyo diyor sende link gönderiyon...
[QUOTE=zion1;1077088]yaw adam internete giremese buraya nasıl yazıyor alaa alaaa
İnternete giriyo ama sörf yapamıyor. Küreklere asılıyor. Yani ag üzerinden baglandıgı için cok yavaş baglanabiliyor yada sık sık kopuyor. veya donuyor. sorun bu işde..
arkadaşlar,bu pazar,ceyhan aktivitesine katılmak isteyenler;otobandaki mola tesislerinde (ceyhan tarafındaki) saat 9,30 da buluşacağız.(tabiiki hava güzel olursa)
arkrdaşlar bnde artık burdaym hoşbulduk
:P
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)