günaydın millet,akşama bahçe kafede görüşmek üzere.
günaydın millet,akşama bahçe kafede görüşmek üzere.
Günaydın arkadaslar aksama görüşmek uzere
Günaydın Adana mt sizin gezileri falan takip ediyorum süpersiniz bizim burada bole aktiviteler olmuyor. bu arada fazer 800 olan bir arkadaş vardı sizde galiba formdaki fazer 800 kullanıcılarında görmedimde,, benimkisi merak
Selamlar saygılar Adana MT. maslak kardeşim fazer 800 5-6 arkadaımızda var grubumuzda ama sesini duyan bir ben varım saygılar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Hocam formdaki fazer800 olanların yazdığı başlığı muhakak biliyosundur.. Fikir alış verişi açısından makineyi kullanan arkadasların deneyimleri gercekten faydalı oluyor, muhakak müsait olunca yazıyosunuzdur.
Aslında Adana ya gezmeye gelmek istiyorum ama yanlız gelinecek bir yol değil, ama gelecek yıl Rabbim izin verirse sizin düzenlediğiniz bir geziye denk getirip gelmeyi düşünüyorum. belki Ordanda mersin falan biraz gezicem
Evet fırsat buldukça giriyorum.Bu sene Adana MT olarak manavgat festivaline geldik yollarınız gerçekten harika bence Adanaya ne zaman yolun düşer ise bekleriz.iyi sürüşler.
Hüseyin Dayım sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor dayım. Alttan okuyor görünüyorsun ama
günaydın dostlar.
günaydın dostlar.hayırlı işler.
İyi geceler Nuri. Sende uykusu kaçanlardan mısın?
günaydın,iyi bir hafta sonu olsun.
eveeet arkadaşlar hepinize hayırlı hafta sonları pazara sagnak yagmur bekleniyor yagmur altında mendereste tur atmaya cıkıyoruz ben gürsel abi belki bora abi işte vs vs bize katılmak isteyenler şort ve tişortlerini giyip saat 11 de menderes girişinde buluşuyoruz sadece iliklerimize kadar ıslanıp eve dönecegiz
ayrıca haftaya da pazar yağışlı gösteriyor ama hadi hayırlısı bakalım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)